Hoofd van de Thai Tourism Authority gelooft dat Thailand in 10 met 2020% meer toeristen zal hebben

Thailand-

Het hoofd van de Thailand's Tourism Authority, de heer Yuthasak Suphasorn, verklaarde onlangs op een conferentie dat hij nog steeds een stijging van 10% in het aantal toeristen naar Thailand voorspelt in 2020 en een totale inkomstenstijging van 37.1 miljoen baht.

Hij zei dat toeristen naar Thailand komen omdat het merk Thailand "verantwoordelijkheid en kwaliteit" is.

Hij verklaarde ook dat de meerderheid van de toeristen geïnteresseerd is in de natuurlijke hulpbronnen van het land, zoals parken, eilanden en stranden, en dat het belangrijk is dat Thailand ervoor zorgt dat ze voor deze hulpbronnen zorgen.

Hij heeft eerder deze week ook verklaard dat het Indiase toerisme vanuit de Indiase middenklasse aanzienlijk toeneemt nu Indiase toeristen Thailand als hun vakantiebestemming kiezen.

Thailand ervaart volgens meerdere bronnen ook een toename van het moslimtoerisme en heeft hotel- en vakantie-exploitanten getraind in halal-toerisme en hoe moslimconsumenten op de juiste manier moeten worden behandeld en verzorgd.

Ondertussen is gemeld dat het Chinese toerisme daalt.

Inschrijven
BRONDagelijks nieuws, TAT, Thais visum
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/