Video: Restaurantklant valt twee medewerkers aan wegens zit- en prijsgeschil, krijgt boete van 10,000 baht

Chonburi-

Op 5 juni 00 om 28 uur in de Robinson Lifestyle Mall in Chonburi bij het Okama Buffet besloot een overstuur klant vanwege een prijsverschil van ongeveer 2019 baht dat het slaan van het personeel, inclusief een jonge vrouwelijke ober, een passend antwoord was.

De man, de heer Thiraphon Phokham, 40 jaar oud, was met zijn gezin aan het dineren en kreeg een meningsverschil over een prijs- en zitbeleid dat ongeveer 120 baht bedroeg, en verloor zijn geduld. Volgens het personeel besteedde hij ongeveer een minuut aan het discussiëren over het beleid en toen hem het menu en het beleid werd getoond, gooide hij het menu en viel hij twee personeelsleden aan.

Vervolgens verliet hij het restaurant, ondanks dat het personeel hem probeerde te laten stoppen. Ze namen foto's van zijn kenteken en voertuig en de heer Phokham gaf zichzelf later op de avond aan bij de plaatselijke politie.

De man verklaarde dat hij zijn geduld had verloren, verontschuldigde zich bij het personeel en betaalde een schadevergoeding van 10,000 baht aan de werknemers die hij sloeg, elk 5000 baht.

Medewerkers van het restaurant en de bijbehorende pers meldden dat de man in een dure Porsche reed, wat ertoe leidde dat veel mensen op sociale media negatieve opmerkingen maakten over hoe iemand met het geld om zo'n voertuig te betalen, laagbetaalde restaurantarbeiders zou behandelen.

Videocredit T News Chonburi.

Hier is een video van het incident:

https://web.facebook.com/tnewschonburi/videos/407801793159887/

Hier is een video waarin hij zijn excuses aanbiedt aan het personeel, dat nog steeds erg overstuur en geschokt lijkt:

Inschrijven
BRONtnieuws chonburi
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/