Buitenlandse toerist aangereden door motor die Second Road oversteekt bij Central Festival Mall

Pattaya-

Gistermiddag werd een buitenlandse toerist, naar schatting begin vijftig, bij het oversteken van Second Road Near Central Festival aangereden door een motorfiets waarvan sommige getuigen beweren dat hij te hard reed.

De buitenlandse toerist raakte zwaargewond en kon niet bewegen. Zijn naam werd niet aan de pers gegeven. De bestuurder van de motorfiets, een Thaise staatsburger, raakte ook gewond, hoewel niet zo ernstig.

Beiden werden voor verzorging naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De politie van Pattaya zegt camerabewaking in het gebied te onderzoeken en op basis van de resultaten juridische stappen te ondernemen.

Dit ongeval volgt op de staart van een Russische toerist die ongeveer een week eerder werd gedood door een te hard rijdende motorfiets in Jomtien, waarbij de stad na het incident 5000 baht aan haar familie schonk.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/