23-jarige Thaise vrouw valt tot haar dood in Naklua, Koreaanse vriend in onderzoek

Naklua-
Een 23-jarige Thaise staatsburger viel vandaag om 30 uur dood vanaf de 5e verdieping van een flatgebouw in Naklua, vlakbij Wongamat Beach.

Ze werd naakt gevonden en zou op slag dood zijn op een dak van een ander gebouw beneden.

Op dit moment wordt onderzoek gedaan naar een mannelijke Koreaanse staatsburger die tijdens haar val in de kamer werd gevonden. Volgens het beveiligingspersoneel van de flat had de vrouw enkele maanden in de kamer gewoond.

We hebben beide namen op dit moment achtergehouden omdat dit een actieve zaak is.

De Korean National heeft verklaard dat hij de vriend van de vrouw is, maar heeft het incident niet zien gebeuren en was niet op de hoogte van de val en hij zegt dat het een ongeluk was.

De politie heeft hem vanaf dit moment meegenomen voor verder verhoor over het incident en om te bepalen wat er is gebeurd.

Een beveiligingsbeambte bij de flat die niet met naam genoemd wilde worden, verklaarde tegenover de verzamelde pers dat dit niet het eerste incident met de Koreaanse vriend was en beweerde dat hij de vrouw eerder had geslagen en dat ze bij het beveiligingspersoneel had geklaagd over zijn beledigende gedrag in het verleden.

De volgende video bevat materiaal dat gevoelige kijkers kan beledigen.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/