Australische man gearresteerd na kroeggeschil op video waarbij hij politie van Pattaya verbaal beledigde

Pattaya-

Om 4:00 uur vanmorgen werd een Australische staatsburger, de heer Constantine Anagnostou, 55 jaar oud, op video vastgelegd door persverslaggevers die verbaal beledigend, schreeuwend en vloekend naar een grote groep lokale politie bij een controlepost op Thrapraya Road.

De heer Anagnostou zou eerder op de avond betrokken zijn geweest bij een geschil in het Soi Diamond-gebied nabij Walking Street in Zuid-Pattaya. Onderstaande CCTV-beelden tonen een persoon die de heer Anagnostou lijkt te zijn, die van zijn motorfiets komt en een andere motorfiets raakt op Soi Diamond en vervolgens een woedende ruzie heeft met de barbeveiliging en het personeel, waarbij hij hen naar verluidt de schuld geeft van het ongeval. De motor die de heer Anagnostou zou hebben aangereden, was eigendom van een medewerker van de bar.

Het personeel van de bar zou de politie bellen om het incident op te lossen, maar de heer Anagnostou weigerde te kalmeren en bedreigde het personeel, zelfs nadat de video was getoond die lijkt te laten zien dat de val niet de schuld van de bar was. Volgens de politie was dhr. Anagnostou gevlucht, maar hij werd gevolgd en tegengehouden bij een controlepost in Jomtien. Dit is waar de heer Anagnostou beweerde dat hij door de politie was aangevallen op Soi Diamond en verbaal begon te woeden tegen de politie.

Dhr. Anagnostou werd uiteindelijk gearresteerd en wordt beschuldigd van verzet bij arrestatie en andere aanklachten die in behandeling zijn.

Dhr. Anagnostou zegt, ook op de video, dat hij geen geld heeft om boetes of borgtocht te betalen en volgens de politie niet meewerkt, inclusief het weigeren van een bloedalcoholtest tijdens het incident.

Hij zit sinds vanochtend in de gevangenis op het politiebureau van Pattaya.

De video hieronder bevat vloeken en taalgebruik dat gevoelige kijkers kan beledigen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/