Finse toerist beroofd door Laos Ladyboy die aanbood te "helpen" bij een geldautomaat in Walking Street

Walking Street-

De heer Mikko Tarvonen, 42 jaar oud, stond op 13 juni 2019 rond 1 uur bij een geldautomaat in Walking Street en had problemen met het opnemen van geld vanwege taalbarrières bij het lezen van Engels of Thais, volgens zijn verklaring aan de lokale politie.

De heer Yao Wongmanee, een transgender ladyboy van 32 jaar oud uit Laos, benaderde de heer Tarvonen en bood aan om te helpen.

De heer Tarvonen accepteerde het aanbod en nam ongeveer 17,000 baht op. De heer Wongmanee overtuigde hem vervolgens om naar een nabijgelegen bierbar te gaan, iets te drinken en te praten. Volgens de heer Tarvonen probeerde de heer Wongmanee hem seksuele diensten aan te bieden, maar hij weigerde. Volgens de politie pakte meneer Wongmanee vervolgens het geld uit de borstzak van meneer Tarvonen en rende weg.

De heer Tarvonen probeerde de achtervolging in te zetten en de toeristenpolitie merkte het aanhoudende incident op. Ze slaagden erin de heer Wongmanee te achtervolgen naar een nabijgelegen bierbar waar hij werd gearresteerd.

Hij verklaarde aanvankelijk dat het geld een geschenk was, maar heeft naar verluidt bekend. De heer Wongmanee zal worden aangeklaagd voor nachtelijke inbraak, deportatie en plaatsing op de zwarte lijst.

Al het geld is teruggegeven aan de heer Tarvonen.

Ambtenaren van de toeristenpolitie herinnerden het publiek eraan geen vreemden te vertrouwen die u bij een geldautomaat benaderen en uw geld te allen tijde goed beveiligd te houden.

Dit is het derde incident in minder dan anderhalve week waarbij een ladyboy, of een groep ladyboys, toeristen in de wijk Walking Street heeft beroofd.

De lokale politie heeft gezegd dat ze de patrouilles in het gebied heeft uitgebreid, wat heeft geholpen om de heer Wongmanee zo snel te arresteren.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/