Finse toerist beroofd door Laos Ladyboy die aanbood te "helpen" bij een geldautomaat in Walking Street

Wandelstraat-

De heer Mikko Tarvonen, 42 jaar oud, stond op 13 juni 2019 rond 1:00 uur bij een geldautomaat in Walking Street en had volgens zijn verklaring aan de lokale politie problemen met het opnemen van geld vanwege taalbarrières bij het lezen van Engels of Thais.

Mr. Yao Wongmanee, een transgender ladyboy die 32 jaar oud is uit Laos, benaderde Mr. Tarvonen en bood aan om te helpen.

De heer Tarvonen accepteerde het aanbod en nam ongeveer 17,000 baht op. Meneer Wongmanee overtuigde hem toen om naar een nabijgelegen bierbar te gaan, wat te drinken en te praten. Volgens dhr. Tarvonen probeerde dhr. Wongmanee hem seksuele diensten aan te bieden, maar hij weigerde. Volgens de politie pakte meneer Wongmanee vervolgens het geld uit de zak van meneer Tarvonens hemd en rende hij weg.

De heer Tarvonen probeerde de achtervolging in te zetten en de toeristenpolitie zag het voortdurende incident. Ze slaagden erin om meneer Wongmanee te achtervolgen naar een nabijgelegen bierbar waar hij werd gearresteerd.

Hij verklaarde aanvankelijk dat het geld een geschenk was, maar heeft naar verluidt bekend. Meneer Wongmanee zal worden beschuldigd van nachtelijke inbraak, deportatie en plaatsing op de zwarte lijst.

Al het geld is teruggegeven aan Mr. Tarvonen.

Ambtenaren van de toeristenpolitie herinnerden het publiek eraan om geen vreemden te vertrouwen die u benaderen bij een geldautomaat en om uw geld te allen tijde goed beveiligd te houden.

Dit is het derde incident in minder dan anderhalve week waarbij een ladyboy, of een groep ladyboys, een toerist in het Walking Street-gebied heeft beroofd.

De lokale politie heeft gezegd dat ze de patrouilles in het gebied hebben verhoogd, wat heeft geholpen om de heer Wongmanee zo snel te arresteren.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/