Politiechef Pattaya City, vier anderen onmiddellijk overgebracht, wordt geconfronteerd met onderzoeken naar invallen in nachtclubs

Pattaya-

Vijf hoge politieagenten, waaronder politiechef Prawit Chorseng, zijn met onmiddellijke ingang van zondagmiddag 2 juni 2019 overgeplaatst naar inactieve posten.

De overdracht is bestraffend van aard vanwege een inval in twee populaire lokale nachtclubs, The Brazil pub, en de 90's Bar, waarover we gisteren berichtten, waarbij meer dan 150 mensen positief testten op drugs, 60 zakken crystal methamfetamine werden gevonden, samen met shisha-pijpen, een geladen 9 mm-pistool, een zakmes, meerdere licentieovertredingen en ruim buiten de wettelijke openingstijden geopend voor de verkoop van alcohol.

De plaatsvervangende woordvoerder van de nationale politie, kolonel Krissana Pattanacharoen, verklaarde dat alle vijf de komende dertig dagen werden overgebracht naar het hoofdbureau van de politie van Chon Buri. Hij verklaarde dat alle vijf zouden worden geconfronteerd met sondes over de kwestie. Hij zei ook dat de inval werd uitgevoerd door de provinciale administratie met steun van het leger en de relevante autoriteiten in reactie op klachten dat de locaties buiten de wettelijke openingstijden hadden gewerkt en dat lokale functionarissen niet de juiste actie hadden ondernomen.

Er is op dit moment geen aankondiging over wie onze lokale politiechef/superintendent zal overnemen.

Zoals we gisteren meldden, hebben hoge functionarissen de gouverneur van Chon Buri gevraagd om de sluiting van beide clubs in kwestie voor vijf jaar te bevelen. De managers van beide locaties worden ook geconfronteerd met verschillende aanklachten.

 

 

Inschrijven
BRONThe Nation
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/