Ruzie over snookerspel mondt uit in moord in lokale Chonburi Snooker Hall (video)

Chon Buri-

Waarschuwing: de volgende video kan gevoelige kijkers storen.

Videokrediet Pattaya-nieuws

Twee Thaise mannen kregen vanmorgen vroeg, 1 juni 2019, ruzie in een lokale snookerhal, de Fair Fair Snooker Hall in Chonburi, die eindigde in een dode en een andere man op de vlucht.

Rond 2 uur kregen de twee mannen een fysieke woordenwisseling over wat een getuige, een andere snookerspeler, zei dat het een scoregeschil was. Meneer Vichai Inchan, 00 jaar oud, gekleed in een geel overhemd, is te zien terwijl hij een nog niet geïdentificeerde man in een donker overhemd nadert. Ze krijgen snel een vuistgevecht waardoor de onbekende man languit op de grond valt en meneer Vichai de overhand heeft.

Op dit punt haalt de man op de grond een pistool tevoorschijn. U kunt meneer Vichai zien bewegen naar de achterkant van de snookerhal en proberen naar een uitgang te gaan, maar niet voordat de andere man hem afsnijdt en hem dodelijk neerschiet.

Meneer Vichai stierf ter plaatse.

De andere man ontvluchtte de snookerhal binnen enkele seconden nadat hij meneer Vichai had vermoord. Andere klanten beweren dat ze zijn naam niet kennen of wie hij is. Ambtenaren zeiden dat ze camerabeelden zullen bekijken en denken dat ze een positieve aanwijzing hebben voor de moordenaar.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/