Road Rage-incident op Soi Khao Noi zorgt ervoor dat man een pistool zwaait naar busje vol Chinese toeristen.

Pattaya-

Een 50-jarige chauffeur van een tourbusje heeft een officiële klacht ingediend bij de politie en de rechtbank tegen een 38-jarige Thaise man met betrekking tot een verkeersongeval op Soi Khao Noi op 21 mei, waarbij de 38-jarige man met een vuurwapen zwaaide. en richtte het op het busje vol Chinese toeristen, waardoor ze angstaanjagend werden.

De 50-jarige chauffeur van een busje, de heer Prasit Thong, zei vandaag om 2 uur op het politiebureau op SOI 00 dat hij een busje met Chinese toeristen naar het olifantendorp vervoerde toen een ander busje plotseling moest breken en hij moest uitwijken naar de linkerbaan. Hij beweert dat de 9-jarige, bekend onder zijn bijnaam Golf, te hard reed en hem bijna van achteren raakte.

Meneer Thong zei toen dat Golf, in een schijnbare woedeaanval op de weg, naast het busje versnelde en hem en de toeristen begon te bedreigen met wat leek op een zwart pistool.
Golf, wiens volledige naam Jatuphat Phodet is en uit Nakhon Sawan komt en niet lokaal, heeft bij het incident samengewerkt met de lokale politie en beweert dat het wapen slechts een BB-pistool was en dat het niet zijn bedoeling was om de toeristen bang te maken, maar hij verloor zijn geduld.

De heer Thong zei dat het incident de reputatie van Pattaya voor toeristen schaadt en hij diende vandaag een formele klacht in bij de politie en de rechtbank omdat hij zorgt voor toeristen en het imago van de stad.
Politiefunctionarissen zeiden dat het wapen is teruggevonden en dat ze bepalen of het een echt pistool of een BB-pistool was. De zaak gaat naar de rechtbank.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/