Road Rage-incident op Soi Khao Noi zorgt ervoor dat man een pistool zwaait naar busje vol Chinese toeristen.

Pattaya-

Een 50-jarige chauffeur van een touringcar heeft een officiële klacht ingediend bij de politie en de rechtbank tegen een 38-jarige Thaise man met betrekking tot een verkeersongeval op 21 mei in Soi Khao Noi, waarbij de 38-jarige man zwaaide met een vuurwapen en richtte het op het busje vol Chinese toeristen, hen angst aanjagend.

De 50-jarige buschauffeur, dhr. Prasit Thong, zei vandaag om 2 uur op het politiebureau op SOI 00 dat hij een busje met Chinese toeristen naar het olifantendorp vervoerde toen een ander busje plotseling moest breken en hij moest uitwijken naar de linkerrijstrook. Hij beweert dat de 9-jarige, bekend onder zijn bijnaam Golf, te hard reed en hem bijna van achteren raakte.

De heer Thong zei toen dat Golf, in een schijnbare vlaag van woede op de weg, naast het busje versnelde en hem en de toeristen begon te bedreigen met wat leek op een zwart pistool.
Golf, wiens volledige naam Jatuphat Phodet is en afkomstig is uit Nakhon Sawan en niet uit de buurt, heeft bij het incident samengewerkt met de lokale politie en beweert dat het wapen slechts een BB-pistool was en dat hij de toeristen niet bang wilde maken, maar zijn geduld verloor.

Thong zei dat het incident de reputatie van Pattaya voor toeristen schaadt en hij diende vandaag een formele klacht in bij de politie en de rechtbank omdat hij zich bekommert om toeristen en het imago van de stad.
Politiefunctionarissen zeiden dat het wapen is teruggevonden en dat ze bepalen of het een echt pistool of een BB-pistool was. De zaak gaat naar de rechtbank.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/