Drugsverslaafde met mes gearresteerd na bedreiging in wetten, aanvallen van ambtenaren - Video

Pattaya-
Op 130 mei 27 om 2019:31 uur reageerde de politie van Banglamung en Pattaya op een oproep over een man die drugs leek te gebruiken en zijn schoonfamilie bedreigde op Soi XNUMX, gelegen bij Sukhumvit

.
Bij aankomst trof politie-kolonel Chakthip Parapuntakul van het politiebureau van Banglamung de heer Bunsri Dasom, 40 jaar oud, in een zeer dronken en gedrogeerde staat aan met een groot mes, die iedereen vijandig deed.

Dasom weigerde zich over te geven en politieagenten moesten hem met geweld neerhalen. Hij verwondde een politieagent door hem in zijn arm te snijden. De politieagent, van wie de naam niet bekend is, is onmiddellijk naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Er waren bijna acht politieagenten nodig om de man neer te halen, aangezien hij in een maniakale toestand verkeerde en weigerde te gehoorzamen. Ze moesten meerdere sets handboeien gebruiken om hem onder controle te houden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor meerdere aanklachten, waaronder het aanvallen van een politieagent en het bezit van drugs.

Huiseigenaar en voormalig schoonmoeder Mevr. Saeng Singsoeur, 64, verklaarde dat de heer Dasom al enige tijd getrouwd was met haar dochter, maar dat ze uit elkaar waren gegaan nadat hij meerdere keren was gearresteerd voor drugs. Hij was onlangs vrijgelaten uit de gevangenis in april, bevestigde de politie aan Pattaya News voor een straf voor drugsbezit.

Dhr. Dasom had om vergiffenis gesmeekt en kreeg na zijn vrijlating door de familie nog een kans om weer in het huis te gaan wonen. Zijn drugsgebruik ging echter door en escaleerde tot het incident van vandaag. De politie vond meerdere drugs in zijn kamer, voornamelijk yabba en Crystal methamfetamine.

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/