Thailand introduceert formeel LHBT-onderwijs in het Thaise schoolsysteem, vanaf het eerste leerjaar, volgend semester

Vectorregenboogkaart van Thailand in kleuren van LGBT - lesbienne, homoseksueel, biseksueel en transgender - trotsvlag. In eps-formaat.

Thailand-

Change.org meldde zaterdag op haar website dat haar campagne om LHBT-onderwijs te introduceren in de leerplannen voor gezondheid en lichamelijke activiteit, beginnend bij graad 1, succesvol is gebleken en zal worden geïmplementeerd vanaf het eerste semester van de educatieve kalender van dit jaar.

In een verklaring van Danny Kittinan Daramadhaj, voorzitter van de Rainbow Sky Association of Thailand die de campagne lanceerde, zei: "De aanpassingen aan de curricula voor gezondheid en lichamelijke opvoeding die seksuele diversiteit voor de groepen 1 tot en met 12 omvatten, zijn vandaag voltooid en zijn klaar om te worden ingezet. op scholen vanaf deze maand (mei)”.

De heer Kittinan herinnerde zich dat zijn inspanningen twee jaar eerder waren begonnen en zei dat het bijna onmogelijk was voor te stellen dat iedereen in de samenleving hetzelfde begrip over seksualiteit en diversiteit zou hebben als nu.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/