Man valt van de zesde verdieping van Central Festival Mall naar zijn dood, tegenstrijdige berichten over de oorzaak

Noot van de redactie: dit artikel kan schokkend zijn voor gevoelige kijkers.

Op donderdag 16 mei 2019, zoals gemeld door ons en andere nieuwsmedia, viel een niet-geïdentificeerde man die volgens de politie begin 50 leek te zijn dood vanaf de zesde verdieping van Central Festival Mall rond 5:00 uur in de middag voor honderden met afschuw vervulde toeristen en winkelend publiek.

Volgens de politie zou de man, die maar één arm had en geen shirt had, zelfmoord hebben gepleegd en van de zesde verdieping zijn gesprongen.

Ambtenaren reageerden op het incident, inclusief de beveiliging van het winkelcentrum, door een zwarte doek over de man te leggen en vervolgens een tent te bouwen, normaal gesproken gebruikt voor promoties en verkoop, over de man om verdere beelden of foto's van het incident te voorkomen. De man werd naar het Pattaya Memorial Hospital gebracht, maar werd daar dood verklaard. Het is niet duidelijk of hij ter plekke of in het ziekenhuis is overleden.

Verschillende ooggetuigen hebben echter verklaard dat dit niet was wat ze zagen.

Op sociale media zijn meerdere reacties binnengekomen van mensen die zeggen aanwezig te zijn geweest toen de man op de begane grond viel. De opmerkingen betwisten zowel de reactietijd van het winkelcentrum en paramedici als de doodsoorzaak.

Hier is een verklaring van Facebook-gebruiker "Tadhg Barlow", die ermee instemde genoemd te worden naar dit artikel:

Terwijl we genoten van onze DQ-ijsjes direct onder de roltrap, hoorden we geen enkel "rennen", maar ik zag hem van de roltrap van de 5e naar de 6e verdieping vallen. Ik schrok en een seconde later schreeuwden luide mensen en toen een snelle maar luide "klap/dreun" beneden, ik snelde snel naar de andere kant om een ​​beter zicht te krijgen, eerst leek hij dood maar geen enkele druppel bloed, zijn benen en voeten waren verdraaid, maar de torso intact kan erop duiden dat hij op zijn benen landde, ervan uitgaande dat hij op de foto's geen rechterarm had (zonder ledematen). , bij nadere observatie begon het personeel hem te omsingelen, maar kreeg al snel hulp van ambulancepersoneel, hieruit vermoedden we dat hij nog leefde, aangezien er geen enkele druppel of plas bloed was en ambulancepersoneel kwam om hem te controleren. Aangezien hij maar één arm had, leek het vrijwel onmogelijk om snel naar de 6e verdieping te rennen en over de slagboom te springen, dus als je hem vanaf het midden van de roltrap ziet vallen zonder projectie naar het andere uiteinde van de roltrap, laat zien dat hij direct viel naar beneden zonder te rennen. Het personeel was niet zo snel om het lichaam voor het publiek te verbergen, bovendien duurde een ambulance een eeuwigheid, we waren daar een half uur ter observatie voordat er een ambulance kwam. Het herdenkingsziekenhuis ligt verderop in de straat van het centrum, maar al zo lang geen ambulance”

Een andere gebruiker, die niet bij naam genoemd wilde worden, verklaarde dat ze de man over de reling van de roltrap zag leunen nabij de bovenkant van de zesde verdieping en dat hij zijn evenwicht leek te verliezen en viel, zonder zelfmoord te plegen. Ze zei ook dat de man probeerde op zijn voeten te landen en naar haar mening alles probeerde te doen om te overleven. Ze vond ook dat het winkelcentrum er te lang over deed om het lichaam te bedekken, en zei dat het bijna tien minuten duurde en dat ze daarna haast leken te hebben om weer normaal te doen en elk onderzoek te vermijden.

Central Festival heeft geen officiële verklaring gegeven over het incident en de man is niet officieel geïdentificeerd.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/