Man valt van de zesde verdieping van Central Festival Mall naar zijn dood, tegenstrijdige berichten over de oorzaak

Noot van de redactie: dit artikel kan verontrustend zijn voor gevoelige kijkers.

Op donderdag 16 mei 2019 viel, zoals door ons en andere nieuwsmedia werd gemeld, een niet-geïdentificeerde man, die volgens de politie begin vijftig was, van de zesde verdieping van Central Festival Mall om ongeveer vijf uur in de middag voor honderden geschokte toeristen en shoppers.

Volgens de eerste berichten had de man, die maar één arm had en geen shirt droeg, zelfmoord gepleegd en van de zesde verdieping gesprongen.

Ambtenaren reageerden op het incident, inclusief de beveiliging van het winkelcentrum, door een zwarte doek over de man te leggen en vervolgens een tent te bouwen, die normaal gesproken wordt gebruikt voor promoties en verkoop, over de man om verdere beelden of foto's van het incident te voorkomen. De man werd naar het Pattaya Memorial Hospital gebracht, maar werd dood verklaard. Het is niet duidelijk of hij ter plaatse of in het ziekenhuis is overleden.

Verschillende ooggetuigen hebben echter verklaard dat dit niet was wat ze zagen.

Sociale media hebben verschillende reacties gehad van mensen die zeggen aanwezig te zijn geweest toen de man op de begane grond viel. De opmerkingen betwisten zowel de reactietijd van het winkelcentrum en paramedici als de doodsoorzaak.

Hier is een verklaring van Facebook-gebruiker "Tadhg Barlow", die ermee instemde om genoemd te worden voor dit artikel:

Terwijl we aan het genieten waren van onze DQ-ijsjes direct onder de roltrap, hoorden we geen enkele vorm van "rennen", maar ik zag hem van de roltrap vallen van de 5e naar de 6e verdieping. Ik was geschokt en een seconde later schreeuwden luide mensen en toen een snelle maar luide "klap / plof" beneden, ik snelde snel naar de andere kant om een ​​duidelijker beeld te krijgen, eerst leek hij dood maar geen enkele druppel bloed, zijn benen en voeten waren verwrongen, maar de intacte romp zou erop kunnen wijzen dat hij op zijn benen landde, ervan uitgaande dat hij op de foto's geen rechterarm had (ledematenloos) hieruit is gemakkelijk te zien dat hij op de weg naar boven naar de rubberen reling leunde en overgleed , bij nadere observatie begon het personeel hem te omsingelen, maar stapte snel in paramedici, hieruit vermoedden we dat hij nog leefde omdat geen enkele druppel of plas bloed en paramedici kwamen om hem te controleren. Omdat hij maar één arm had, leek het onmogelijk om snel naar de 6e verdieping te rennen en over de barrière te springen, dus hem zien vallen vanuit het midden van de roltrap zonder projectie naar het andere uiteinde van de roltrap laat zien dat hij direct viel naar beneden zonder te rennen. Het personeel was niet zo snel om het lichaam voor het publiek te verbergen, bovendien duurde een ambulance een eeuwigheid, we waren daar een half uur ter observatie voordat er een ambulance kwam. Het herdenkingsziekenhuis ligt iets verder van het centrum, maar al zo lang geen ambulance”

Een andere gebruiker, die niet bij naam genoemd wilde worden, zei dat ze de man over de roltrapleuning zag leunen bij de bovenkant van de zesde verdieping en dat hij zijn evenwicht leek te verliezen en viel, zonder zelfmoord te plegen. Ze zei ook dat de man probeerde op zijn voeten te landen en naar haar mening alles deed om te overleven. Ze vond ook dat het te lang duurde om het lichaam te bedekken in het winkelcentrum, en zei dat het bijna tien minuten duurde en dat ze na dat punt haast leken te hebben om weer normaal te gaan werken en elk onderzoek te vermijden.

Central Festival heeft geen officiële verklaring gegeven over het incident en de man is niet officieel geïdentificeerd.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/