Tourbootoperators blijven honderden toeristen direct afzetten en ophalen op het strand

Buurtbewoners en verkopers hebben bij de media geklaagd dat touroperators die toeristen, voornamelijk Chinezen en Indiërs, naar de eilanden en toeristische attracties in de baai van Pattaya brengen, de bevelen negeren die de regering bijna een jaar geleden heeft uitgevaardigd.

Op de dag van vandaag verklaarden de regering en lokale functionarissen, in reactie op klachten van bewoners, dat alle speedboten toeristen moeten ophalen en afzetten bij de Bali Hai-pier, die voor dit doel is ontworpen.

Op dat moment was de pier echter niet volledig voltooid en kon hij niet voldoen aan de vraag en het aantal boten, en de speedbootoperators begonnen terug te keren naar de gewoonte om toeristen rechtstreeks op het strand op te halen en af ​​te zetten.

Bewoners zeggen dat de tourbussen, die meestal in de buurt van de Hard Rock en A-1 Hotels parkeren, verkeersproblemen veroorzaken en grote groepen toeristen die het wegblokkeerverkeer en het trottoir oversteken, waardoor het moeilijk wordt om te sporten of op het pad op de weg te lopen. strand.

Ze hopen dat de overheid en lokale functionarissen actie ondernemen en de regels handhaven die ze hebben opgesteld nu de pier is vergroot en er genoeg ruimte is voor het merendeel van de boten om toeristen op te halen en af ​​te zetten.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/