Tourbootoperators blijven honderden toeristen direct afzetten en ophalen op het strand

Lokale bewoners en verkopers hebben bij de media geklaagd dat touroperators die toeristen, voornamelijk Chinese en Indiase, naar de eilanden en voor toeristische attracties in de baai van Pattaya brengen, de bevelen van de regering negeren die bijna een jaar geleden zijn ingesteld.

Een jaar na de dag verklaarden de regering en lokale functionarissen, in reactie op klachten van bewoners, dat alle speedboten toeristen moeten ophalen en afzetten bij de Bali Hai-pier, die voor dit doel is ontworpen.

Op dat moment was de pier echter nog niet volledig voltooid en was niet in staat om aan de vraag en het aantal boten te voldoen, en de exploitanten van speedboten begonnen terug te keren naar de praktijk van het rechtstreeks ophalen en afzetten van toeristen op het strand.

Bewoners zeggen dat de tourbussen, die meestal in de buurt van de Hard Rock en A-1 Hotels parkeren, verkeersproblemen veroorzaken en grote groepen toeristen die het wegversperringsverkeer en het trottoir ook oversteken, waardoor het moeilijk wordt om te oefenen of te lopen op het pad op de strand.

Ze hopen dat de overheid en lokale functionarissen actie ondernemen en de regels handhaven die ze hebben opgesteld nu de pier is vergroot en dat er genoeg ruimte is voor het merendeel van de boten om toeristen op te halen en af ​​te zetten.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/