Thaise man dronken en op meth twee keer neergeschoten door politieagent nadat hij hem aanviel met een mes bij checkpoint

Pattaya-

Een 30-jarige Thaise man viel een lokale politieagent aan met een klein mes nadat hij vanmorgen op Soi Bongkot 3, bij 3rd Road, probeerde door een controlepost te rennen op zijn motor, vandaag, 7 mei 2019 om 1030 uur. De politieagent schoot de man twee keer in het been om hem uit zelfverdediging neer te halen.

De verdachte, de heer Somchai Bunsri, 30 jaar oud, testte ook positief op methamfetamine en overschreed ook meerdere keren de wettelijke limiet voor het drinken van alcohol.

Het incident gebeurde toen de officier, genaamd Srisri Srisawad, vertaald uit het Thais, een controlepost voor motorvoertuigen op Third Road bemande. De agent verklaarde dat de verdachte met hoge snelheid de controlepost naderde en niet van plan was te stoppen. De officier volgde de verdachte naar Soi Bongkot 3 en riep om versterking terwijl hij de verdachte achtervolgde.

Op Soi Bongkot 3, in het bijzijn van verschillende getuigen bij lokale bedrijven, stopte de heer Bunsri zijn motor en daagde de agent volgens de getuigen en de agent uit met een zakmes.

De officier loste een waarschuwingsschot en zei tegen de verdachte dat hij het wapen moest laten vallen, maar de verdachte beschuldigde de heer Srisawad volgens de getuigen.

Op dat moment werd de agent gedwongen om de verdachte twee keer in zijn been te schieten om hem naar beneden te halen en hem vast te zetten totdat er extra politieagenten arriveerden.

Dhr. Bunsri werd ter plaatse medisch behandeld door reddingsdiensten en raakte, ondanks dat hij tweemaal werd neergeschoten, niet ernstig gewond. Hij werd naar het politiebureau op Soi 9 gebracht en testte positief op drugs en dronkenschap.

De politiechef van de stad, Prawit kiezen, verklaarde dat CCTV zal worden beoordeeld en in overeenstemming met de afdelingsprocedures zal de officier ook worden onderzocht om ervoor te zorgen dat zijn gedrag geschikt was voor de situatie.

De politiechef verklaarde ook dat de heer Bunsri vier keer eerder is gearresteerd voor drugsgerelateerde misdrijven en dat hij verschillende aanklachten tegemoet zal zien voor het ochtendincident. Hij zei ook dat de heer Bunsri het incident heeft bekend en de agent heeft aangevallen, drugs heeft gebruikt en gedronken heeft tijdens het rijden. Hij zit voorlopig vast zonder borgtocht.

 

 

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/