Unidentified Women steelt 35,000 baht van de boeddhistische tempel van Jomtien terwijl monniken rusten

Jomtien-

Op 27 april 2019, rond drie uur 's middags, sloop een niet-geïdentificeerde vrouw, die volgens de politie Thais is en tussen de 3-00 jaar oud is, de kantoren van een boeddhistische tempel in Jomtien binnen terwijl een monnik sliep en 25 baht stal van het kantoor. Het geld was geschonken door tempelbezoekers en was bestemd voor de voortdurende renovatie van het gebouw.

De abt van de tempel heeft contact opgenomen met het publiek terwijl de politie haar blijft proberen te identificeren. Ze vluchtte onmiddellijk de tempel uit nadat ze het geld had gevonden en gestolen.

De abt van Wat Nong Chot Tao (Vertaald uit het Thais) verklaarde dat hij aan het rusten was toen de vrouw, die ze niet herkenden en op camerabeelden werd betrapt, zijn kantoor binnendrong en het kantoor doorzocht en het geld stal.

Iedereen die informatie heeft over de identiteit van de vrouw wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie van Na Jomtien en luitenant-generaal Thanpong phothi die aan de zaak werken.

 

 

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/