Thaise militairen in gezamenlijke trainingsoefening met Chinese militairen deze week

SATTAHIP: – De Koninklijke Thaise Marine stuurde haar contingent voor Blue Strike, de grootschalige gezamenlijke oefening met China.

Schout-bij-nacht Paisan Meesri, commandant van Fregat Squadron 1, inspecteerde de troepen op 26 april voordat ze naar Zhanjiang, China werden gestuurd voor de oorlogsspelen van 2-8 mei, die afwisselend in Thaise en Chinese wateren plaatsvinden.

De HTMS Naresuan en HTMS Bangpakong met 410 mariniers en matrozen zullen deelnemen.

De Blue Strike-oefening is de marine-tegenhanger van de Falcon Strike-oefening die wordt gehouden tussen de luchtmacht van de twee landen.

BRONDaily Mail
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/