Belgische man nodigt thuis uit Homo Thaise man uit plaatselijke bar, man berooft hem terwijl hij aan het douchen is

Jomtien-
Een 63-jarige Belgische man, de heer Luc Rapoye, heeft vandaag op 25 april 2019 in de vroege ochtenduren aangifte gedaan van een diefstal in zijn appartement bij de politie.

De heer Rapoye zei dat hij aan het drinken was in een populaire bierbar in de homowijk van Jomtien toen hij de 29-jarige heer Thalang ontmoette. Ze dronken een aantal uren samen en meneer Rapoye nodigde de Thaise man uit om thuis een film te kijken.

Bij aankomst gaf de heer Rapoye toe dat hij zwaar dronken was en ging naar de badkamer om te douchen. Toen hij de badkamer verliet, ontdekte hij dat meneer Thalang weg was... en dat gold ook voor zijn portemonnee, kleding en andere waardevolle spullen die niet specifiek in de pers waren genoemd.

De politie heeft vanochtend camerabeelden gebruikt om de heer Thalang te identificeren die haastig het appartement verliet en volgde hem naar zijn nabijgelegen huis, waar ze de gestolen goederen ontdekten na een aanvankelijke ontkenning.

De heer Thalang, op heterdaad betrapt met de gestolen kostbaarheden, bekende de misdaad.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/