Belgische man nodigt thuis Thaise homoseksuele man uit van lokale bar, man berooft hem tijdens het douchen

Jomtien-
Een 63-jarige Belgische man, de heer Luc Rapoye, heeft aangifte gedaan van een diefstal bij de politie in zijn appartement die vandaag van 25 april 2019 in de vroege ochtenduren plaatsvond.

Rapoye zei dat hij aan het drinken was in een populaire bierbar in de homobuurt van Jomtien toen hij de 29-jarige meneer Thalang ontmoette. Ze dronken enkele uren samen en meneer Rapoye nodigde de Thaise man thuis uit om een ​​film te kijken.

Bij aankomst gaf dhr. Rapoye toe dat hij zwaar dronken was en ging naar de badkamer om te douchen. Bij het verlaten van de badkamer ontdekte hij dat meneer Thalang weg was... en dat gold ook voor zijn portemonnee, kleding en andere waardevolle spullen die niet specifiek naar de pers vernoemd waren.

De politie gebruikte vanmorgen CCTV om de heer Thalang te identificeren die haastig het appartement verliet en volgde hem naar zijn huis in de buurt waar ze de gestolen goederen ontdekten na een aanvankelijke ontkenning.

Mr. Thalang, op heterdaad betrapt met de gestolen kostbaarheden, bekende de misdaad.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/