Het Thaise ministerie van volksgezondheid gaat de massagesalon vervolgen waar deze week een buitenlandse toerist is overleden

Het Thaise ministerie van volksgezondheid gaat de massagesalon vervolgen waar een Spaanse man stierf tijdens een "oliemassage".

Eerdere rapporten suggereerden dat de heer Vincente Fernandez stierf in het Central Pattaya-etablissement aan een bestaande preconditie terwijl hij een "buikmassage" onderging.

Dr. Natthawut Prasertsiripong zei dat uit onderzoek blijkt dat de massagesalon in kwestie niet het recht had om te adverteren als een gezondheidsmassagewinkel en geen vergunning had voor gezondheidsmassage.

Bovendien was de enige van het personeel die niet gekwalificeerd was om gezondheidsmassages te geven degene die de Spaanse man zijn behandeling had gegeven.

De winkel, Lotus Massage genaamd, riskeert een boete van 40,000 baht voor het adverteren van een gezondheidsmassage en de eigenaar kan een gevangenisstraf van zes maanden krijgen en/of een boete van 50,000 baht omdat hij niet over de vereiste vergunning beschikt.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/