2-jarige baby ernstig gewond bij woordenwisseling met vermeende politievrijwilliger bij politiecontrolepost

Pattaya-

Een moeder heeft beweerd dat haar twee jaar oude zoon gisteravond bewusteloos werd geslagen door een politievrijwilliger die een wapenstok hanteerde.

De ouders van het kind gingen gisteravond uit eten in Soi Khao Talo, Pattaya, toen ze een politiecontrolepost zagen en weer op hun motorfiets stapten om een ​​boete te vermijden. Oorspronkelijk verklaarden ze dat het te wijten was aan het ontbreken van een helm, maar er is meer informatie naar buiten gekomen over de man met een drugsprobleem.

Kanya Tomklang, 25, zei dat een in het zwart geklede man uit de schaduw sprong en hen aanviel en haar zoon Sila Ninkham of "Sam" van slechts twee sloeg.

Ze zei dat de man nog steeds niet tevreden was met wat hij had gedaan – hij hief zijn stok om opnieuw toe te slaan toen de echtgenoot en vader eruit schopten om verder letsel te voorkomen.

Het gezin wist te ontkomen.

Ze haastten zich naar een kliniek, maar die bleek gesloten te zijn, begaven zich naar het Bang Lamung-ziekenhuis waar het kind drie hechtingen aan een ernstige hoofdwond kreeg.

Terwijl verslaggevers met de moeder spraken, begon het kind te braken en werd overgebracht naar een ander ziekenhuis voor een meer dringende behandeling.

De moeder had gezegd: “We wilden gewoon een boete vermijden – is het zo ernstig dat het dit rechtvaardigt?”

Vanmiddag is de vader van het kind (Afgebeeld) ontboden op het politiebureau om zijn kant van het verhaal te vertellen. Hij werd getest op drugs en gaf toe dat hij meth gebruikte en daarom probeerden ze het controlepunt te ontwijken. Hij zei echter dat de verwondingen aan de baby onaanvaardbaar waren, maar leek toe te geven dat hij de vrijwilliger misschien eerder had toegeslagen toen het verhaal voor het eerst werd gemeld.

Politiefunctionarissen laten weten dat de politievrijwilliger vanavond zijn kant van het verhaal zal vertellen en een interview zal geven. We zullen later meer hebben over dit zich ontwikkelende verhaal. Op sociale media over de Thaise versie van dit verhaal is woede losgebarsten, maar de ambtenaren waarschuwden dat er meer aan de hand was en dat de vrijwilliger zijn kant van het verhaal kon vertellen.

Het kind ligt op het moment van schrijven nog steeds in ernstige toestand in het ziekenhuis.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/