2-jarige baby ernstig gewond bij woordenwisseling met vermeende politievrijwilliger bij politiecontrolepost

Pattaya-

Een moeder heeft beweerd dat haar twee jaar oude zoon gisteravond bewusteloos is geslagen door een politievrijwilliger die een knuppel hanteerde.

De ouders van het kind gingen gisteravond uit eten in Soi Khao Talo, Pattaya, toen ze een politiecontrolepost zagen en terugreden op hun motor om een ​​boete te voorkomen. Oorspronkelijk verklaarden ze dat het kwam door het niet hebben van een helm, maar er is meer informatie naar buiten gekomen over de echtgenoot die een drugsprobleem heeft.

Kanya Tomklang, 25, zei dat een in het zwart geklede man uit de schaduw sprong en hen aanviel en haar zoon Sila Ninkham of "Sam" van slechts twee jaar oud raakte.

Ze zei dat de man nog steeds niet tevreden was met wat hij had gedaan - hij hief zijn wapenstok om opnieuw toe te slaan toen de echtgenoot en vader eruit trapten om verder letsel te voorkomen.

Het gezin wist te ontkomen.

Ze haastten zich naar een kliniek, maar vonden die gesloten en begaven zich naar het Bang Lamung-ziekenhuis, waar het kind drie hechtingen kreeg aan een ernstige hoofdwond.

Terwijl verslaggevers met de moeder spraken, begon het kind te braken en werd voor een dringendere behandeling overgebracht naar een ander ziekenhuis.

De moeder had gezegd: "We wilden gewoon een boete vermijden - is het zo ernstig dat dit gerechtvaardigd is?"

Vanmiddag werd de vader van het kind (foto) ontboden op het politiebureau om zijn kant van het verhaal te geven. Hij werd getest op drugs en gaf toe meth te gebruiken en daarom probeerden ze het controlepunt te vermijden. Hij zei echter dat de verwondingen van de baby onaanvaardbaar waren, maar leek toe te geven dat hij de vrijwilliger mogelijk eerder had toegeslagen toen het verhaal voor het eerst werd gemeld.

Politiefunctionarissen stellen dat de politievrijwilliger vanavond zijn kant van het verhaal zal geven en zal interviewen. We zullen later meer hebben over dit zich ontwikkelende verhaal. Sociale media op de Thaise versie van dit verhaal barstten in woede uit, maar ambtenaren waarschuwden dat er meer aan de hand was en dat de vrijwilliger zijn kant van het verhaal moest vertellen.

Het kind ligt op het moment van schrijven nog steeds in ernstige toestand in het ziekenhuis.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/