Indiase toerist opgelicht door mede-Indiaan National tijdens te lang verblijf in bar bin drankje en dash

Wandelstraat-

Een Indian National die 724 dagen langer was gebleven, raakte bevriend met een andere Indiaan in Walking Street, dronk een tab van 5,350 baht op en vluchtte toen de andere man moest betalen.

Een Indiase onderdaan die 724 dagen langer was gebleven dan de heer Maninder Singh, 26, en zijn 32-jarige vriendin, Malika Throngream, 32, ontmoetten een mede-Indiase toerist uit dezelfde regio, de heer Sahu Anupam, 31 , gisteravond rond middernacht en besloot een avondje uit te gaan in de stad. Meneer Anupam dacht dat hij een nieuwe vriend had ontmoet, maar het bleek dat meneer Singh andere gedachten had.

De nacht ging echter snel naar het zuiden toen de drie naar een populaire bar op Walking Street gingen. De heer Singh vertelde de heer Anupam dat hij de eigenaar van de bar kende, wat hij niet kende, en dat de eigenaar voor hen zou zorgen en hen korting zou geven.

Ze hadden aparte bakken, maar meneer Singh en zijn vriendin hadden in ongeveer een uur tijd een indrukwekkende bar van 5,350 baht op. Toen het tijd was om de rekening te betalen, zeiden meneer Singh en zijn vriendin dat ze met zijn vriend, de manager, zouden gaan praten om korting te krijgen, omdat meneer Anupam zo onder de indruk was van zijn nieuwe vriend dat hij aanbood de rekeningen te betalen, terwijl meneer Anupam aanbood om de rekeningen te betalen. Singh zou hebben gezegd dat hij de rekening op de volgende locatie zou krijgen.

De heer Anupam gaf de heer Singh 6000 baht om aan de vermeende vriend van de manager te geven om de rekening te betalen.

Echter, in plaats van met een bevriende manager te gaan praten, vluchtten zowel meneer Singh als zijn vriendin de bar uit met de 6000 baht en beweerden dat ze naar het toilet gingen, waardoor de arme meneer Anupam de rekening moest betalen en 6000 baht tekort kwam.

Gelukkig weigerde meneer Anupam het slachtoffer te zijn en meldde hij het incident bij de toeristenpolitie. Snel werk van cameratoezicht en toeristenpolitie lokaliseerden het paar schaamteloos aan het eten in een restaurant niet ver van de plaats van de misdaad.

De heer Singh en zijn vriendin werden gearresteerd en aangeklaagd. De heer Singh zal worden uitgezet nadat hij is aangeklaagd voor de drank- en dashmisdaad. Het grootste deel van het geld van meneer Anupam is teruggevonden.

De heer Singh reageerde niet op verzoeken om commentaar. De heer Anupam verklaarde dat hij erg onder de indruk was van het werk van de politie van Pattaya en dat hij in de toekomst voorzichtiger zou zijn met het vertrouwen van vreemden.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/