Indiase toerist opgelicht door mede-Indiaan National tijdens te lang verblijf in bar bin drankje en dash

Walking Street-

Een Indiase staatsburger met een verblijfsduur van 724 dagen raakte bevriend met een andere Indiaan in Walking Street, dronk een rekening van 5,350 baht op en vluchtte vervolgens om de andere man te laten betalen.

Maninder Singh, 724, en zijn 26-jarige vriendin, Malika Throngream, 32, ontmoetten een Indiase medetoerist uit dezelfde regio, de heer Sahu Anupam, 32. , gisteravond rond middernacht en besloot een avondje uit te gaan in de stad. Meneer Anupam dacht dat hij een nieuwe vriend had ontmoet, maar het bleek dat meneer Singh andere gedachten in gedachten had.

De nacht ging echter snel naar het zuiden toen de drie naar een populaire bar in Walking Street gingen. Meneer Singh vertelde meneer Anupam dat hij de eigenaar van de bar kende, wat hij niet wist, en dat de eigenaar voor hen zou zorgen en hen korting zou geven.

Ze hadden aparte vuilnisbakken, maar meneer Singh en zijn vriendin hadden in ongeveer een uur een indrukwekkende rekening van 5,350 baht. Toen het tijd was om de rekening te betalen, verklaarden dhr. Singh en zijn vriendin dat ze met zijn managervriend zouden praten om korting te krijgen, aangezien dhr. Anupam zo onder de indruk was van zijn nieuwe vriend dat hij aanbood de rekeningen te betalen, zoals dhr. Singh zei naar verluidt dat hij de rekening op de volgende locatie zou krijgen.

Meneer Anupam gaf meneer Singh 6000 baht om aan de vermeende managervriend te geven om de rekening te betalen.

Echter, in plaats van met een bevriende manager te gaan praten, vluchtten zowel meneer Singh als zijn vriendin de bar uit met de 6000 baht en beweerden dat ze naar het toilet gingen, waardoor de arme meneer Anupam de rekening moest betalen en 6000 baht tekort kwam.

Gelukkig weigerde dhr. Anupam het slachtoffer te worden en deed hij aangifte bij de toeristenpolitie. Snel werk van CCTV en toeristenpolitie vond het paar brutaal aan het eten in een restaurant niet ver van de plaats van de misdaad.

Meneer Singh en zijn vriendin werden gearresteerd en aangeklaagd. De heer Singh zal worden gedeporteerd nadat hij is aangeklaagd voor de drankmisdaad. Het grootste deel van het geld van meneer Anupam is teruggevonden.

De heer Singh reageerde niet op verzoeken om commentaar. De heer Anupam verklaarde dat hij erg onder de indruk was van het werk van de politie van Pattaya en dat hij in de toekomst voorzichtiger zou zijn met het vertrouwen van vreemden.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/