Georganiseerde bende huisinbrekers gepakt door Banglamung Police (video)

Banglamung

Vanmorgen om 9 uur kondigden de districtspolitie van Banglamung onder leiding van luitenant-kolonel Chittip Parapuntakul, luitenant-kolonel Nopadol Rattanapongkiat, , luitenant-kolonel Kanchit Thiancham en luitenant-generaal Prayoon Thapthidhon de arrestatie aan van vijf Thaise mannen die volgens hen is een georganiseerde bende huisinbrekers die actief is in de omgeving van Pattaya en Banglamung.

De Thaise mannen zijn genoemd als Mr. Wirat (of Rat) Pradit, 25 jaar oud, Mr. Woraphong (of Nut), Phatai, 23 jaar oud, Mr. Anon (of Mee) Charoenplup, 27 jaar oud, Mr. Khum , 27 jaar oud en de heer Kiattisak (of F.) Ritthep, 23 jaar oud.

De dievenbende viel woningen aan waar de eigenaar niet aanwezig was en gebruikte een stalen staaf om in te breken. Politiefunctionarissen verklaarden dat ze al enkele weken huizen in het gebied hadden beroofd en camerabeelden hadden de politie geholpen de mannen te identificeren.

De politie toonde een grote collectie horloges, amuletten, elektronische apparatuur en andere waardevolle spullen die de mannen zouden hebben gestolen uit lokale woningen.

De politie heeft niet alle slachtoffers van de georganiseerde bende volledig geïdentificeerd en verzoekt de buurtbewoners om, als ze denken dat ze het doelwit waren van deze bende, hen te bellen op het politiebureau van Banglamung, Tel. 038-221-800-1, fax. 038-221991 24 uur per dag.

 

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/