Georganiseerde bende huisinbrekers gepakt door Banglamung Police (video)

Banglamung

Vanochtend om 9 uur hebben de districtspolitie van Banglamung onder leiding van luitenant-kolonel Chittip Parapuntakul, luitenant-kolonel Nopadol Rattanapongkiat, luitenant-kolonel Kanchit Thiancham en luitenant-generaal Prayoon Thapthidhon de arrestatie aangekondigd van vijf Thaise mannen die volgens hen zijn gearresteerd. is een georganiseerde bende huisinbrekers die actief zijn in de omgeving van Pattaya en Banglamung.

De Thaise mannen zijn genoemd als de heer Wirat (of Rat) Pradit, 25 jaar oud, de heer Woraphong (of Nut), Phatai, 23 jaar oud, de heer Anon (of Mee) Charoenplup, 27 jaar oud, de heer Khum , 27 jaar oud en de heer Kiattisak (of F.) Ritthep, 23 jaar oud.

De dievenbende richtte zich op woningen waar de eigenaar niet aanwezig was en brak met een stalen staaf in. Politiefunctionarissen verklaarden dat ze al enkele weken huizen in het gebied beroofden en camerabeelden hadden de politie geholpen de mannen te identificeren.

De politie toonde een grote collectie horloges, amuletten, elektronische apparatuur en andere waardevolle spullen die de mannen zouden hebben gestolen uit lokale woningen.

De politie heeft nog niet elk slachtoffer van de georganiseerde bende volledig geïdentificeerd en vraagt ​​inwoners van het gebied om, als zij denken dat zij het doelwit zijn van deze bende, hen te bellen op het politiebureau van Banglamung, Tel. 038-221-800-1, fax. 038-221991 24 uur per dag.

 

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/