Legendarisch Siam Cultureel Pretpark dat voor het einde van het jaar in Pattaya wordt geopend

Tegen het einde van het jaar zal in Pattaya een nieuwe toeristische attractie worden geopend die de cultuur van het oude Siam benadrukt.

Legend Siam bevindt zich op 264 rai in de buurt van Nong Nooch Tropical Garden aan Sukhumvit Road. Het is opgesplitst in een pretpark van 164 rai en een vastgoedontwikkelingsproject van 100 rai.
Witsanu Thepcharoen, CEO van Nusa Legend Siam Co., werd bij de openingsaankondiging van 22 februari vergezeld door filmsterren Pope Thanawat, Bella Ranee, Mario Maoroe, Mint Chalida, Toey Pongsakorn en Prang Kannaran.

Het Thaise culturele themapark zal drie zones hebben, allemaal gericht op het leven in Thailand toen het nog Siam heette.

De Siam Zone zal de beschaving van Siam en zijn welvarende verleden presenteren via de hedendaagse Thaise landbouw. De Araya Thai-zone wordt een tempelbeurs die manieren van leven, traditie en cultuur van Siamese mensen demonstreert, zoals tempelbeurzen, drijvende markten, boerenmarkt, culturele optredens en meer.

De Phum Pandin Zone zal historische verhalen navertellen van de dappere mensen van Bangrachan en degenen die de filosofie van de wijlen koning Rama IX 'sufficiëntieeconomie' volgen.

BRONhttps://www.pattayamail.com/business/legend-siam-cultural-park-to-open-in-pattaya-by-year-end-247658
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/