Laotiaanse man dood aangetroffen in zijn kamer in Chonburi met tientallen flessen sterke drank en energiedrankjes

Het opgeblazen lichaam van een Laotiaanse arbeider werd maandag in zijn gehuurde kamer gevonden nadat hij twee dagen niet op zijn werk was verschenen, aldus de politie.

Het politiebureau van Muang Chon Buri werd om 10.30 uur gealarmeerd dat het lichaam van de 35-jarige Noi was gevonden in pension BK in het dorp Moo 2 in Tambon Bang Sai.

Noi werkte als portier van een viskar op Chon Buri Market.

Wut Songsod, 37, manager van het pension, zei dat hij de kamer had gecontroleerd en het lichaam had gevonden nadat de werkgever van Noi had gemeld dat de Laotiaan de afgelopen twee dagen afwezig was op het werk.

In de kamer van Wut vond de politie veel lege flessen goedkope witte drank en energiedrankjes.

Het lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gestuurd voor autopsie, maar men vermoedt dat hij zichzelf dood heeft gedronken.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/