Honda LPGA Thailand Day One Opmerkingen en resultaten

Honda LPGA Thailand, Pattaya-

ENNY SHIN EN DANIELLE KANG ONTDOOIEN IN THAILAND

Voor de 26-jarigen Jenny Shin en Danielle Kang waren de kille temperaturen in Las Vegas, Nevada te laag naar hun zin en ze konden niet snel genoeg ontsnappen naar de hitte en vochtigheid van Thailand.

"Het sneeuwde in Vegas [toen ik wegging], en het sneeuwt nog steeds", zei Shin, die niet kon wachten om in Chon Buri aan te komen. "Het hoogste punt was misschien 32 graden, ik dacht: 'Ik kan niet wachten om naar Thailand te gaan, ik kan niet wachten om te zweten.' Ik heb al een lange tijd niet meer gezweet, tenzij ik naar de sportschool ga, dus dit is best fijn voor mij."

"Ik hou van spelen in de hitte, maar het is nu behoorlijk heet", zei Kang, die donderdag een onberispelijke eerste ronde van 65 terugbracht. “Ik denk dat ik vooral goed speel, omdat ik me meer op andere dingen probeer te concentreren, zoals water drinken, naar de wc gaan, mezelf koel houden, eten. Dat is allemaal heel cruciaal om goed te spelen in de hitte."

JUTANUGARN ZUSSEN SPELEN VOOR HUISMENIGTES
De Jutanugarn-zussen waren allebei opgewonden tijdens de eerste ronde in Siam CC op donderdag, maar het kostte Wereld Nr. 1 een paar holes om in een groef te komen nadat ze nerveus was bij het spelen voor haar Thaise fans. Haar scorekaart omvatte een adelaar, zes birdies, twee bogeys en een double-bogey, waarbij ze negen van de 14 fairways en 13 van de 18 greens sloeg.

"Vandaag was zo leuk," zei Ariya met een vleugje sarcasme. “Ik raak het overal. Ik sloeg 3-wood zoals 280, en nog een hole sloeg ik 80 yard, zo leuk. ”

"Ik was zo goed als niet nerveus, maar alsof het spannend is, op de tee, op de eerste hole", zei oudere zus Moriya, die een 3-under 69 kaartte. "Er kwamen veel fans. Ik had niet gedacht dat het zoveel zou zijn omdat het de eerste ronde is. Het is natuurlijk een drukke week voor ons, maar we proberen ervan te genieten. Elk moment hier is altijd geweldig. Support van fans, geweldige golfbaan, thuisland spelen. Je kunt niet veel vragen."

JENNIFER SONG DIE TRENDS INSTELT VOOR ANDERE GOLFERS
Jennifer Song arriveerde vorige week in Thailand om een ​​paar dagen te oefenen en te wennen aan het weer, aangezien ze niet tegen de kou kon die Orlando tijdens het laagseizoen trof. Song weigerde zich door het koude weer te laten weerhouden van haar training, dus besloot ze een oefenfaciliteit op te zetten in haar eigen achtertuin.

"Ik bedoel, Orlando staat natuurlijk bekend om mooi weer, maar ik weet het niet, om de een of andere reden hadden we deze winter een aantal koudefronten. Ik had geen zin om daar te oefenen, dus besloot ik gewoon wat te kopen netten voor de achterkant van mijn huis en ik heb thuis geoefend. Het is erg handig geweest.”

Na Song volgden Eun-Hee Ji en Sung Hyun Park hun voorbeeld en kochten ook oefenmatten voor hun achtertuin.

"Ik was de originele", zei Song trots. "Ik ben de OG die ik half december kocht en iedereen besloot me te volgen."

SUWANNAPURA AZEN IN HUISLAND
Thidapa Suwannapura maakte de eerste hole-in-one van haar carrière op nummer 4 met een 7-ijzer van 165 yards tijdens de eerste ronde van de Honda LPGA Thailand. Haar aas was nog specialer, omringd door haar familie en vrienden die de inheemse Thaise speler volgden.

"De mensen die vandaag met mij wandelen, zeiden: 'Ga, blijf doorgaan, blijf rollen, blijf doorgaan!' Ik keek er gewoon naar en de bal verdween. Ik heb zoiets van, 'Ahhh, oké,' dat is de eerste keer dat ik een hole-in-one maakte in een toernooi, zelfs een professioneel toernooi. Dat was cool."

Abonneren
BRONhttp://www.lpga.com/news/2019-honda-lpga-thailand-round-one-notes
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/