16-jarige middelbare scholier helpt het leven redden van een 68-jarige man die gewond is geraakt bij een motorongeluk (video)

Pattaya-

Op 5 februari 30 om 20 uur werd een 2019-jarige Thaise man, de heer Amnuay Rittidet, aangereden door een auto terwijl hij met zijn motor op Threppasit Road reed. De heer Rittidet liep ernstig hoofdletsel en meerdere schaafwonden op.

Een plaatselijke middelbare scholier, de 16-jarige meneer Chiraphon Madeua, een leerling van de Phothisamphan Pittayakan School, zag het ongeval toen hij van school naar huis reed en stopte om hulp te bieden.

Hij zei dat een auto bestuurd door een onbekende buitenlander de oudere man aanreed, waardoor hij van de motor viel. Het was onduidelijk wiens schuld het ongeval was, maar de buitenlander werkte mee met de politie.

Meneer Madeua, die onlangs op school examens heeft afgelegd voor medische hulp, besloot per direct te stoppen en te helpen.

Met behulp van zijn medische opleiding slaagde hij erin de gewonde man te behandelen totdat professionele reddingswerkers van de plaatselijke reddingsstichting arriveerden om de heer Rittidet naar een plaatselijk ziekenhuis te brengen.

De politie zal ter plekke camerabeelden bekijken om de oorzaak van het ongeval vast te stellen en de bestuurder van de auto op te sporen.

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/