16-jarige middelbare scholier helpt leven van 68-jarige man die gewond is geraakt bij motorongeluk (video)

Pattaya-

Op 5 februari 30 om 20 uur werd een 2019-jarige Thaise man, de heer Amnuay Rittidet, aangereden door een auto terwijl hij op zijn motor op Threppasit Road reed. De heer Rittidet liep ernstige verwondingen aan het hoofd op, evenals meerdere schaafwonden.

Een plaatselijke middelbare scholier, de 16-jarige meneer Chiraphon Madeua, een leerling van de Phothisamphan Pittayakan School, zag het ongeval toen hij van school naar huis reed en stopte om hulp te verlenen.

Hij zei dat een auto bestuurd door een onbekende buitenlander de oudere man raakte en hem van de motor sloeg. Het was onduidelijk wiens schuld het ongeval was, maar de buitenlander werkte mee met de politie.

Dhr. Madeua, die onlangs op school examens heeft gedaan voor medische hulp, besloot onmiddellijk te stoppen en te helpen.

Met behulp van zijn medische opleiding slaagde hij erin de gewonde man te behandelen totdat professionele redders van de plaatselijke reddingsstichting arriveerden om de heer Rittidet naar een plaatselijk ziekenhuis te brengen.

De politie zal camerabeelden ter plaatse bekijken om de oorzaak van het ongeval te achterhalen en de bestuurder van de auto op te sporen.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/