Motortaxichauffeur vindt gevallen handtas met 40,000 Thaise baht contant en keert terug naar eigenaar

Pattaya-

Vanmorgen om 1230 uur zag een 45-jarige motortaxichauffeur iets ongewoons op Beach Road nabij SOI 5 in Pattaya. Een blauwe tas lag onbeheerd langs de kant van de weg.

=

Hij onderzocht en ontdekte dat de tas contant geld bevatte ter waarde van ongeveer 40,000 baht en verschillende creditcards en betaalpassen, evenals identificatie voor een 41-jarige Thaise vrouwelijke onderdaan.

Wat heeft hij gedaan?

Hij ging onmiddellijk naar het politiebureau op SOI 9 waar dienstdoende agenten hielpen de vrouw te bereiken die dolgelukkig arriveerde. Ze verklaarde dat ze het per ongeluk had laten vallen en dacht dat ze de tas nooit meer zou zien.

De politie van Pattaya was erg onder de indruk van het optreden van de chauffeur en de vrouw beloonde hem met zo'n 2000 baht.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/