Het hoofd van de afdeling landtransport stelt dat het doel voor verkeersdoden in Thailand tijdens nieuwjaar nul is

De chef van het ministerie van Landvervoer, Pheeraphon Thawornsupcharoen, heeft een gewaagde verklaring afgelegd met betrekking tot het openbaar vervoer in Thailand tijdens de nieuwjaarsvakantie.

Hij heeft gezegd dat zijn doel nul dodelijke slachtoffers is.

Hiervoor controleert hij alle voertuigen en chauffeurs.

Vooral op busstations en waar voertuigen parkeren zullen veel alcoholtesten voor chauffeurs plaatsvinden. Hun licenties worden allemaal gecontroleerd.

Hij was ook vastbesloten dat geen enkele passagier gestrand zal blijven. In overeenstemming met de richtlijnen van het ministerie van communicatie zullen extra voertuigen aan routes worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat niemand teleurgesteld wordt.

Hij lanceerde een systeem genaamd "Smart Bus Terminal" dat aankomsten en vertrekken in "realtime" zal volgen met behulp van een hoofdbedieningspaneel op busstations en hulp van apps.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/