Britse toeriste onder verdachte omstandigheden overleden in hotelkamer in Bangkok gevonden

Bangkok-

De 31-jarige Britse toerist Luke Ramage is vrijdagavond onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in een hotelkamer in Bangkok, meldt de Associated Press vandaag.
De heer Ramage, een vader van twee kinderen, die zijn eigen schoonmaakbedrijf in Consett had, was net enkele uren eerder in Thailand aangekomen. Hij had over zijn aanstaande reis op Facebook gepost en was van plan om in Bangkok te beginnen, Pattaya te bezoeken en vervolgens door het land te reizen.

Een receptioniste van het Bavana hotel vertelde de pers dat een onbekende man die zei dat hij een vriend van meneer Ramage was, naar de balie kwam en zei dat Luke een probleem had en hem wilde controleren. De receptioniste deed dat en verklaarde dat ze hem overleden op zijn bed had aangetroffen.
De kamer werd naar verluidt doorzocht en de kluis was open en leeg. Meneer Ramage zou kneuzingen en markeringen op zijn lichaam hebben die overeenkwamen met een worsteling of gevecht. Zijn bagage was ongeopend en niet uitgepakt.

De receptioniste keerde terug naar de receptie om de politie te bellen en ontdekte dat de onbekende man die beweerde een vriend van meneer Ramage te zijn, was verdwenen.
De heer Ramage had uren voor zijn dood check-ins op Facebook gepost in een ander hotel en een post met twee niet-geïdentificeerde mannen in een plaatselijke bar.

De politie doet onderzoek naar het incident en bekijkt camera's. De familie en de ambassade zijn op de hoogte gebracht van het overlijden.

We houden je op de hoogte van dit zich ontwikkelende verhaal.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/