Drie Thaise mannen komen om tijdens het schoonmaken van de machinekamer van een drijvend restaurant, twee gewonden

Pattaya-

Drie Thaise mannen zijn overleden en twee mannen, 23 en 38 jaar oud, blijven in het ziekenhuis na een ongeval tijdens het schoonmaken van de machinekamer van een populair lokaal drijvend restaurant rond 11 uur op zondag 30 december 9.

Het schip lag voor anker bij een pier in de provincie Chon Buri.

Toen hij om 11.30 uur hoorde van het incident, leidde inspecteur van het district Muang Pattaya, kolonel Apichai Krobpech, een reddingsteam om de vijf arbeiders te helpen die naar verluidt flauwgevallen waren tijdens het schoonmaken van de machinekamer van de Nava Chakkapat. Aangenomen wordt dat ze zijn bezweken aan giftige dampen omdat het ventilatiesysteem niet was ingeschakeld. Bij aankomst troffen de ambtenaren een dode arbeider ter plaatse aan, en een andere bezweek terwijl hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, aldus de politie. Ook de derde man overleed in het ziekenhuis.

De machinekamer waren de mannen aan het schoonmaken op de dag van het incident.

De namen en leeftijden van de slachtoffers werden op het moment van schrijven niet vrijgegeven.

De politie onderzoekt het incident om de doodsoorzaak vast te stellen alvorens verdere gerechtelijke stappen te ondernemen.

Vanmiddag, maandag 10 december 2018, wordt de machinekamer en boot geïnspecteerd. Het restaurant blijft voorlopig open.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/