Drie Thaise mannen komen om tijdens het schoonmaken van de machinekamer van een drijvend restaurant, twee gewonden

Pattaya-

Drie Thaise mannen zijn overleden en twee mannen, 23 en 38 jaar oud, liggen in het ziekenhuis na een ongeval tijdens het schoonmaken van de machinekamer van een populair lokaal drijvend restaurant op zondag 11 december 30.

Het schip lag voor anker bij een pier voor de provincie Chon Buri.

Toen hij om 11.30 uur hoorde van het incident, leidde kolonel Apichai Krobpech, hoofdinspecteur van het district Muang Pattaya, een reddingsteam om de vijf arbeiders te helpen die naar verluidt waren flauwgevallen tijdens het schoonmaken van de machinekamer van de Nava Chakkapat. Er wordt aangenomen dat ze zijn bezweken aan giftige dampen omdat het ventilatiesysteem niet was ingeschakeld. Bij aankomst troffen de functionarissen een dode arbeider ter plaatse aan en een andere bezweek terwijl hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, aldus de politie. De derde man stierf ook in het ziekenhuis.

De machinekamer waren de mannen aan het schoonmaken op de dag van het incident.

De namen en leeftijden van de slachtoffers zijn bij het ter perse gaan niet vrijgegeven.

De politie onderzoekt het incident om de doodsoorzaak vast te stellen voordat ze verdere juridische stappen ondernemen.

De machinekamer en boot worden vanmiddag, maandag 10 december 2018, gekeurd. Het restaurant blijft voorlopig open.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/