Pattaya Politie betrapt en arresteert vrouwelijke drugsdealer in undercover arrestatie (video)

Hier is een video van de politie van Pattaya die een inval uitvoert en plant voor een lokale drugsdealer. De vrouw, een 41-jarige Thai National, woonde in erbarmelijke omstandigheden in een klein appartement in de buurt van Soi VC. Ze werd betrapt op het verkopen van ijs, of Yabba, in een geënsceneerde buste met gemarkeerde bankbiljetten en een undercoveragent.

De vrouw gaf toe drugs te hebben verkocht, maar beweerde dat dit de enige manier was waarop ze geld kon verdienen om haar 11-jarige kind te voeden dat bij haar was tijdens de drugsdeal en in het appartement.

Het kind is op dit moment in een pleeggezin geplaatst terwijl de moeder op zoek is naar een lange gevangenisstraf omdat ze een recidivist is.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/