Pattaya Politie betrapt en arresteert vrouwelijke drugsdealer in undercover arrestatie (video)

Hier is een video van de politie van Pattaya die een inval uitvoert en plant voor een lokale drugsdealer. De vrouw, een 41-jarige Thaise staatsburger, leefde in erbarmelijke omstandigheden in een klein appartement in de buurt van Soi VC. Ze werd betrapt op het verkopen van ijs, of Yabba, in een geënsceneerde buste met gemarkeerde bankbiljetten en een undercoveragent.

De vrouw gaf toe dat ze drugs verkocht, maar beweerde dat dit de enige manier was waarop ze geld kon verdienen om haar 11-jarige kind te voeden dat bij haar was tijdens de drugsdeal en in het appartement.

Het kind is op dit moment in een pleeggezin geplaatst terwijl de moeder een lange gevangenisstraf wacht omdat ze een recidivist is.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/