Bar overvallen wegens vermeende minderjarige prostitutie in Pattaya

Pattaya-

Rond 12 uur in de vroege ochtenduren van dinsdag 30 december werd de Miss B Haven Bar in Centraal Pattaya overvallen in een gezamenlijke inspanning van het Department of Special Investigations en regionale politiefunctionarissen.

De functionarissen verklaarden aan de pers dat ze reageerden op een anonieme tip van een bezorgde burger.

Acht vrouwelijke werknemers in de leeftijd van 20-35 jaar, een 16-jarig meisje en een 17-jarig meisje, evenals de bar-eigenaar Jomkaew Kingkhong, 44, werden naar het politiebureau van Muang Pattaya gebracht voor verhoor op verdenking van mensenhandel.

  Op het moment van schrijven had de politie geen aanklacht ingediend wegens het verwerven van prostitutie door minderjarigen en mensenhandel tegen Jomkaew, maar deed ze verder onderzoek, zei Pol luitenant-kolonel Supat Thamthanarak van het DSI-bureau voor mensenhandel.
BRONThe Nation
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/