Bar overvallen wegens vermeende minderjarige prostitutie in Pattaya

Pattaya-

Rond 12 uur in de vroege ochtenduren van dinsdag 30 december werd de Miss B Haven Bar in Centraal Pattaya overvallen in een gezamenlijke inspanning van het Department of Special Investigations en regionale politiefunctionarissen.

De functionarissen verklaarden aan de pers dat ze reageerden op een anonieme tip van een bezorgde burger.

Acht vrouwelijke arbeiders tussen de 20 en 35 jaar oud, een 16-jarig meisje en een 17-jarig meisje, evenals de bareigenaar Jomkaew Kingkhong, 44, werden voor verhoor naar het politiebureau van Muang Pattaya gebracht op verdenking van mensenhandel.

  Op het moment van ter perse gaan, had de politie geen aanklacht ingediend wegens het plegen van prostitutie door minderjarigen en mensenhandel tegen Jomkaew.
Inschrijven
BRONThe Nation
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/