Russische toerist gewond en achtergelaten door baht-bus na plotselinge stop in Pattaya

Pattaya-

Een Russische vrouw raakte gewond toen een songtaew-bus woensdagochtend vroeg remde en haar en een vriend achterliet na het ongeval in Jomtien nabij het appartementencomplex View Talay 5.

 

De alarmcentrale van de Sawang Boriboon Thammasathan Pattaya werd om 3.30 uur opgeroepen om hulp te verlenen aan een Russische vrouw met een hoofdwond op het Thrappaya-kruispunt in Tambon Nong Plue in het Bang Lamung-district van Chon Buri.

De toeriste werd geïdentificeerd als Vera Ivanova, 26. Ze kreeg eerste hulp van reddingswerkers en werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gestuurd.

Sakda Kulmart, 19, die in een nabijgelegen Family Mart-winkel werkt, belde de alarmcentrale nadat de toerist hulp had gezocht. Sakda zei dat de toerist hem had verteld dat een songtaew (twee rijen) pick-up bus plotseling stopte met als gevolg dat de passagier haar hoofd hard op de ijzeren staaf sloeg. De chauffeur zei toen dat ze moest uitstappen en reed weg.

De politie onderzoekt camerabeelden in de omgeving om de bestuurder te lokaliseren en zijn kant van het verhaal te horen.

BRONDe natie,
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/