Russische toerist gewond en achtergelaten door baht-bus na plotselinge stop in Pattaya

Pattaya-

Een Russische vrouw raakte gewond toen een songtaew-bus woensdagochtend vroeg plotseling remde en haar en een vriend achterliet na het ongeval in Jomtien nabij het appartementencomplex View Talay 5.

 

De alarmcentrale van de Sawang Boriboon Thammasathan Pattaya werd om 3.30 uur gebeld om hulp te bieden aan een Russische vrouw met een hoofdwond op de Thrappaya Intersection in Tambon Nong Plue in het Bang Lamung-district van Chon Buri.

De toerist werd geïdentificeerd als Vera Ivanova, 26. Ze kreeg eerste hulp van reddingswerkers en werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gestuurd.

De 19-jarige Sakda Kulmart, die in een nabijgelegen Family Mart-winkel werkt, belde de alarmcentrale nadat de toerist hulp had gezocht. Sakda zei dat de toerist hem vertelde dat een songtaew (twee rijen) pick-up bus plotseling stopte, waardoor de passagier hard met haar hoofd op de ijzeren staaf sloeg. De bestuurder zei haar toen dat ze moest uitstappen en snelde weg.

De politie onderzoekt camerabeelden in het gebied in een poging de bestuurder te lokaliseren en zijn kant van het verhaal te horen.

BRONDe natie,
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/