Thailand verplettert Singapore met 3-0 in Suzuki WK voetbal

Thailand-

Thailand liet zien waarom ze AFF Suzuki Cup-kampioenen waren terwijl ze Singapore aan de kant schuiven

Singapore zakte naar een 3-0 nederlaag tegen Thailand in hun laatste groepswedstrijd, waarin ze uit de groepsfase crashten: een soortgelijk lot beleefde de vorige editie.
Het was een goede start van Singapore, want ze bewogen de bal goed en leken het Thaise doel te bedreigen. In de 7e minuut loste Ikhsan Fandi een schot op de rand van het strafschopgebied en zag zijn poging worden gered door de nummer één van de War Elephants.

Vanaf dat moment begon Thailand echter het spel te domineren en dit bleek toen de Lions in de 13e minuut geen corner konden verwerken, waardoor Irfan Fandi door zijn eigen net ging en de Thai het eerste doelpunt opleverden.

Het werd erger voor Singapore toen een duidelijk nerveuze Zulqarnaen Suzliman een afschuwelijke fout maakte bij het wegwerken van de bal, waardoor spits Supachai Jaided kon profiteren en het tweede doelpunt van zijn land scoorde in de 23e minuut.

Het was duidelijk dat de tegenaanvallen van Thailand Singapore allerlei problemen veroorzaakten en in de 33e minuut werd de verdediging van Singapore opengebroken, maar Hassan Sunny kwam opnieuw groot op om zijn Thaise tegenhangers te ontkennen.

Singapore leek nu lusteloos en toen de eerste helft ten einde liep, voegde Thailand er bijna nog een toe, op een slechte voorzet na.
De tweede helft was niet veel anders dan de eerste maar in de 53e minuut kreeg Singapore een goede kans met een vrije trap van dichtbij, maar verzuimde te scoren. De botte aanval van de Lions veroorzaakte inderdaad hun ondergang in combinatie met de intimiderende sfeer toen 29,716 fans hun stem lieten horen.

Singapore spartelde en de borden wezen op een ander doel voor hun tegenstanders. In de 72e minuut toonde Hassan zijn scherpe reflexen om zijn team een ​​sprankje hoop te geven. Maar het was duidelijk te zien dat de War Elephants zoveel meer kwaliteit hadden, en in de 89e minuut verzegelde Adisak Kraisorn de doorgang van zijn team naar de halve finale door het derde doelpunt van de wedstrijd te scoren.

 

Abonneren
BRONGoal.com
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/