Jet Ski World Cup bereikt Pattaya van 6 december tot 9 december

Het is weer die tijd van het jaar voor een van Pattaya's meest opwindende evenementen.

De Jetski World Cup, met racers uit tientallen landen, vindt plaats op Jomtien Beach van 6 december tot 9 december.

Het evenement zal meerdere races bevatten, de populaire freestyle stuntcompetitie, een bikiniwedstrijd, een Jomtien Beach straatmarkt en nog veel meer.

Tickets voor de beste zitplaatsen zijn nu verkrijgbaar bij Jetski-worldcup.com.

We hebben het programma voor het evenement bijgevoegd.

Schema Wereldbeker Jetski 2018

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/