Twee Russische toeristen vallen Indiase toeristen zonder provocatie aan met fles, gearresteerd in Centraal Pattaya

Pattaya-

Op 11 november 30 om 10 uur viel op de kruising van Central Pattaya Klang en Second Road bij de Tops Bowling Alley een getrouwd Russisch stel dat sterk dronken was een groep Indiase toeristen van middelbare leeftijd aan voor wat helemaal geen reden leek te zijn met een glazen bierfles voor bijna een dozijn geschokte getuigen.

De toeristen, die weigerden zich te legitimeren en zeer onwillig waren tegenover de autoriteiten, de pers en omstanders, zoals onze video laat zien, werden gearresteerd na een korte achtervolging. De enige informatie die ze de autoriteiten gaven, die ze bleven uitschreeuwen, is dat ze Russisch zijn en getrouwd.

Getuigen verklaarden aan The Pattaya News dat een kleine groep Indiase toeristen op het kruispunt een baht-bus aan het regelen was toen het zeer dronken stel, dat eind twintig of begin dertig lijkt te zijn, te voet naderde uit de richting van Pattaya Beach. Volgens de getuigen, waaronder verschillende motortaxichauffeurs, begon de vrouw "Rusland, Rusland, Rusland" te schreeuwen en viel ze de toeristen aan met een halfvolle fles bier, die daarbij kapot ging. De mannelijke Russische toerist probeerde de groep Indiërs, waaronder vrouwen van middelbare leeftijd, met zijn vuisten aan te vallen.

De chauffeurs van de motortaxistandplaats in de buurt en andere toeristen braken het handgemeen uit en het Russische stel probeerde in tegengestelde richtingen te vluchten, maar meerdere motorchauffeurs achtervolgden de Russen en slaagden erin hen beiden fysiek vast te houden totdat de politie arriveerde. Bovendien is er een verkeerspolitiebox aan de overkant van de plaats van de aanval, waar verschillende agenten ook hielpen bij het vasthouden van de Russen.

 

De Indiase toeristen weigerden medische hulp ter plaatse en waren ongedeerd ondanks dat ze emotioneel door elkaar geschud waren, maar voegden zich bij de politie op het plaatselijke politiebureau om aanklachten tegen het paar in te dienen.

Het Russische echtpaar, dat erg dronken leek, weigerde mee te werken en bleef schreeuwen tegen de politie, toeristen en onze verslaggevers, en spuugde op een gegeven moment naar ons. (Dit is te zien aan het einde van de video die we hebben gepost.). Ambtenaren hebben verklaard dat het paar in de gevangenis van Pattaya blijft en weigert samen te werken met de autoriteiten. Bovendien moest het paar in een isoleercel worden geplaatst vanwege pogingen om andere gevangenen aan te vallen. Er is contact opgenomen met de Russische ambassade en deze zal maandag een vertegenwoordiger sturen om te proberen met het paar te praten.

De politie zegt dat ze de Russen zullen aanklagen en vervolgen in de ruimste zin van de wet.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/