Twee Russische toeristen vallen Indiase toeristen zonder provocatie aan met fles, gearresteerd in Centraal Pattaya

Pattaya-

Op 11 november 30 om 10 uur op de kruising van Central Pattaya Klang en Second Road bij de Tops Bowling Alley viel een getrouwd Russisch stel dat zeer bedwelmd was een groep Indiase toeristen van middelbare leeftijd aan voor wat helemaal geen reden leek te zijn met een glazen bierflesje voor bijna een dozijn geschokte getuigen.

De toeristen, die weigerden zich te legitimeren en zeer onwillig waren tegenover autoriteiten, pers en omstanders, zoals onze video laat zien, werden na een korte achtervolging gearresteerd. De enige informatie die ze aan de autoriteiten gaven, die ze tegen hen bleven schreeuwen, is dat ze Russisch zijn en getrouwd.

Getuigen verklaarden aan The Pattaya News dat een kleine groep Indiase toeristen een baht-bus aan het regelen was op de kruising toen het zeer bedwelmde stel, dat eind twintig of begin dertig lijkt te zijn, te voet naderde vanuit de richting van Pattaya Beach. Volgens de getuigen, waaronder verschillende motortaxichauffeurs, begon de vrouw "Rusland, Rusland, Rusland" te schreeuwen en viel ze de toeristen aan met een halfvolle fles bier, waarbij ze het daarbij kapot maakte. De mannelijke Russische toerist probeerde met zijn vuisten de groep Indiërs, waaronder vrouwen van middelbare leeftijd, aan te vallen.

De chauffeurs van de motortaxistandplaats in de buurt en andere toeristen braken het handgemeen uit en het Russische stel probeerde in tegengestelde richting te vluchten, maar meerdere motorrijders achtervolgden de Russen en slaagden erin hen beiden fysiek vast te houden totdat de politie arriveerde. Daarnaast is er een verkeerspolitiebox aan de overkant van de plaats van de aanval, waar verschillende agenten ook hielpen bij het vasthouden van de Russen.

 

De Indiase toeristen weigerden ter plaatse medische hulp en bleven ongedeerd ondanks dat ze emotioneel van streek waren, maar voegden zich bij de politie op het plaatselijke politiebureau om aanklachten tegen het paar in te dienen.

Het Russische stel, dat sterk dronken leek te zijn, weigerde mee te werken en bleef schreeuwen tegen de politie, toeristen en onze verslaggevers, waarbij ze ons op een gegeven moment bespuugden. (Dit is te zien aan het einde van de video die we hebben gepost.). Ambtenaren hebben verklaard dat het paar in de gevangenis van Pattaya blijft en weigert samen te werken met de autoriteiten. Bovendien moest het paar in een isoleercel worden geplaatst omdat ze probeerden andere gevangenen aan te vallen. De Russische ambassade is gecontacteerd en zal maandag een vertegenwoordiger sturen om te proberen met het paar te praten.

De politie zegt dat ze de Russen zullen aanklagen en vervolgen in de ruimste zin van de wet.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/