Libanese toerist neergestoken in Pattaya tijdens nachtelijke ruzie met twee Thaise mannen

Pattaya-

Een Libanese toerist, de heer Mohamed El Wazzi, 29 jaar oud, werd gisteravond in de vroege uren van 27 oktober 2018 om 2 uur in de linkerkant van zijn lichaam gestoken voor een Family Mart in Pattaya na een geschil met twee Thaise mannen.

Meneer Wazzi, die zwaar leek te hebben gedronken, werd voor behandeling naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De meswond had gelukkig voorkomen dat hij aanzienlijke schade op de lange termijn had opgelopen.

Getuigen verklaarden dat meneer Wazzi aan het winkelen was in de Family Mart toen hij i kreegtot een verbaal geschil met de twee Thaise mannen. Gemengde rapporten zeiden dat de Thaise mannen de Family Mart binnenkwamen en tegen meneer Wazzi schreeuwden en zeiden dat hij hun motor dronken buiten had gegooid en een verontschuldiging in het Engels eisten, en meneer Wazzi weigerde.

 Toen meneer Wazzi de winkel verliet, eisten de Thaise mannen nogmaals een verontschuldiging en toen meneer Wazzi nogmaals weigerde, kregen ze een fysieke woordenwisseling. Meneer Wazzi, die veel groter is dan beide Thaise mannen, begon hen volgens getuigen te overmeesteren. Op dat moment verwijderde een Thaise man een mes en stak hem neer en ze vluchtten op een motor.

Meneer Wazzi was versuft, bedwelmd en onsamenhangend en kon zijn versie van de gebeurtenissen ten tijde van het incident niet geven. De politie zal vandaag camerabeelden bekijken en met meneer Wazzi spreken als hij herstelt in het ziekenhuis.

Wij hier bij The Pattaya News zullen verdere updates geven zodra dit verhaal binnenkomt.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/