Ouders en schoolfunctionarissen willen dat er actie wordt ondernomen tegen de populaire "bushalte" op Second Road, wat in strijd is met de Thaise wet

Pattaya-

Deze week spraken lokale schoolbeambten van Pattaya School Number 8 samen met een groep bezorgde ouders met Pattaya City Officials en politie over de populaire "bushalte" voor baht-bussen die naar Jomtien op Second Road op de hoek van Second Road tegenover het gebied van de Wandelstraat.

Ouders beweren dat het een veiligheidsrisico is en dit gebied wordt verondersteld een ophaal- en afzetpunt te zijn voor hun kinderen die naar school gaan. In plaats daarvan staat het vol met baht-bussen die stoppen en wachten tot toeristen naar Jomtien gaan, wat in strijd is met de Thaise wet. Daarom hebben de ouders moeite om hun kinderen op te halen tussen de geparkeerde baht-bussen en proberen veel toeristen op hen te stappen. Bovendien verklaren de ambtenaren en ouders dat de baht-bussen zichzelf overvol maken en passagiers dwingen om op de achterkant van de bus te gaan staan, wat ook tegen de wet is.

Er is een extra bushalte aan de andere kant van de weg die richting Naklua gaat.

Baht-bussen parkeren en wachten op klanten op niet-aangewezen parkeerplaatsen is tegen de wet, zeiden schoolfunctionarissen en ouders, en ze zijn het zat en willen dat de stad actie onderneemt.

Het is op dit moment onduidelijk welke actie de functionarissen van Pattaya City zullen ondernemen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/