Man en vrouw drugsdealers gevangen in de omgeving van Pattaya

Huay Yai-

Op 20 september 2018, om 9:00 uur, vielen functionarissen en politie van Banglamung een klein appartement op Moo 4 in Huay Yai binnen nadat een onderzoek de week ervoor naar het adres had geleid.

Onlangs werd in het gebied ontdekt dat verschillende tieners zo jong als 13 jaar oud in het bezit waren van Yabba-tabletten (Meth.). Politie-onderzoekers stelden vast dat de bron van de tabletten de man en vrouw Sarutma en Prasit Thaisit waren.

De politie hield het adres enige tijd in de gaten en zag in een tijdsbestek van enkele uren meerdere jonge tieners komen en gaan uit het appartement. De politie besloot het appartement binnen te vallen en ontdekte in totaal 296 Yabba-pillen. Ook ontdekten ze een kristalvorm van meth in de beha van Sarutma.

Sarutma beweerde bij de politie dat alle drugs van haar waren en dat haar man, Prasit, er niet bij betrokken was en ook niet verantwoordelijk voor was. De politie geloofde deze verklaring echter niet en arresteerde beide personen op verdenking van drugs. Het koppel zal in afwachting van hun proces worden vastgehouden in de voorlopige hechtenis van Pattaya.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/