Terminal 21 Shopping Mall in Pattaya gaat op 19 oktober open, over een maand

Pattaya-

LH Mall and Hotel Group is klaar om dit jaar een winkelcentrum en hotelproject voor gemengd gebruik van 6 miljard baht in Noord-Pattaya te openen op een terrein van 52,800 vierkante meter nabij de Dolphin Roundabout in Pattaya.

Suwanna Buddhaprasart, CEO van LH Mall en Hotel Co Ltd, zei dat er een hotel met 396 kamers, een waterpark van 6,000 m² en speciale vergader- en feestzalen, een winkelcentrum van zes verdiepingen met een bioscoop, een supermarkt en een eetzaal Pier 21 zou komen. en meer dan 500 winkels. Elke verdieping van het winkelcentrum is gebaseerd op een ander land en thema.

Het beschikt ook over een vrijstaande roltrap van 39 meter, naar verluidt de langste in een Thais winkelcentrum. Het zal naar verwachting meer dan 50,000 bezoekers per dag trekken en zal een mijlpaal zijn voor zowel toeristen als de lokale bevolking.

De vloerthema's voor het winkelcentrum zijn de volgende: Frankrijk, Engeland, Italië, Tokyo, USA, Hollywood en Thailand.

Het hotel heeft eerder het nieuws gehaald omdat het, volgens het hotelbeleid, een strikt geen drank te koop beleid zal hebben in al zijn restaurants en lounges.

Chaiyo Pansa, Duty Manager bij Grande Centre Point Terminal 21 in Sukhumvit Road, Bangkok vertelde website Thaivisa in een e-mail:

“De hele hotelgroep Grande Centre Point zal helemaal geen alcoholische dranken verkopen of verstrekken.

"Het is gasten echter toegestaan ​​om hun eigen spullen mee te nemen".

Over kurkengeld zei Chaiyo:

“In de restaurants van ons hotel (Grand Centrepoint Hotel Terminal21 (Bangkok)) mogen gasten hun eigen alcoholische dranken meebrengen. Daarvoor wordt geen kurkengeld in rekening gebracht. In het restaurant en de gastenkamers mag gedronken worden”.

Ondertussen bevestigde de verkoopcoördinator voor het Grande Centre Point Pattaya Duangduan Upapong eerder deze maand dat hetzelfde beleid als in Bangkok in Pattaya zou gelden.

Ze zei: “Ons hotel zal geen alcohol serveren of verstrekken aan de gasten, maar gasten kunnen deze zelf meebrengen. Wat betreft de restaurants in ons hotel (Grande Centre Point Pattaya) en de kamers, staan ​​gasten toe om te drinken en hun eigen alcohol mee te nemen. Er wordt geen kurkengeld in rekening gebracht".

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/