Video: Visrestaurant in Chonburi met dansers in Go-Go-stijl die door gouverneur met sluiting worden bedreigd

Chonburi-

De gouverneur van de provincie Chonburi heeft opdracht gegeven tot een inspectie van een visrestaurant in het district Sriracha nadat een video van sexy dansers in het etablissement viraal ging.

Op beelden die zijn gemaakt bij Bor Tok Gung SS Bor Win, een restaurant waar je je eigen zeevruchten kiest uit een grote poel door ernaar te vissen, zijn verschillende vrouwen in onthullende korte broeken en shirts te zien die op een tafel dansen terwijl de klanten - waaronder een gezin met een peuter - kijk hoe ze zich verzamelen rond het zwembad met zeevruchten en vissen voor hun avondeten.

Chonburi-gouverneur Pattaratorn Tianchai heeft de districtsambtenaren gevraagd het restaurant in kwestie te inspecteren.

Hij verklaarde dat de sexy dans als openbare obsceniteit wordt beschouwd en niet mag worden gehouden in een etablissement dat zichzelf registreert als restaurant. Hij verklaarde ook dat zowel Thaise mensen als toeristen dit soort gedrag "walgelijk" en "beledigend" vinden en niet het juiste imago is voor het Chonburi-gebied, noch de waarden van het grotere Pattaya-gebied weerspiegelt.

De video is bijna een half miljoen keer gedeeld op Facebook en is viraal gegaan op sociale media. Reacties op sociale media van de Thaise lokale bevolking zijn verontwaardigd en stellen meestal dat dit niet Thailand is en geen afspiegeling is van Chonburi en Pattaya.

De video, die volgens de gouverneur beledigend en walgelijk is en indruist tegen de Thaise waarden, is hieronder te vinden. Kijk op eigen risico.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/