Video: Visrestaurant in Chonburi met dansers in Go-Go-stijl die door gouverneur met sluiting worden bedreigd

Chonburi-

De gouverneur van de provincie Chonburi heeft opdracht gegeven tot een inspectie van een visrestaurant in het district Sriracha nadat een video van sexy danseressen in het etablissement viraal ging.

Op beelden gemaakt bij Bor Tok Gung SS Bor Win, een restaurant waar je je eigen zeevruchten uit een grote poel kiest door erop te vissen, zijn verschillende vrouwen te zien in onthullende korte broeken en shirts die dansen op een tafel terwijl de klanten — waaronder een gezin met een peuter — kijk hoe ze zich verzamelen rond de visvijver en vissen voor hun diner.

De gouverneur van Chonburi, Pattaratorn Tianchai, heeft de districtsambtenaren gevraagd het restaurant in kwestie te inspecteren.

Hij verklaarde dat de sexy dans als openbare obsceniteit wordt beschouwd en niet mag worden gehouden in een etablissement dat zichzelf als restaurant registreert. Hij verklaarde ook dat zowel Thaise mensen als toeristen dit soort gedrag als "walgelijk" en "aanstootgevend" vinden en niet het juiste beeld is voor het Chonburi-gebied en evenmin de waarden van het grotere Pattaya-gebied weerspiegelt.

De video is bijna een half miljoen keer gedeeld op Facebook en is viraal gegaan op sociale media. Reacties op sociale media van Thaise lokale bevolking zijn verontwaardigd en stellen meestal dat dit niet Thailand is en geen afspiegeling is van Chonburi en Pattaya.

De video, die volgens de gouverneur aanstootgevend en walgelijk en tegen Thaise waarden is, is hieronder te vinden. Kijk op eigen risico.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/