Pattaya-politie bevolen door Chief om vorm te geven bij het werken met toeristen, geen gezichtsbedekking meer toegestaan.

Top Brass politiebevelen hebben Pattaya bereikt om de politie daar te vertellen om op te knappen, zich niet langer achter maskers en bivakmutsen te verschuilen en effectiever met toeristen te communiceren.


 
Lokale politiechef Pol Col Apichai Krobpetch vertelde Pattaya News dat de orders zijn kantoor hadden bereikt en dat hij bezig was de informatie onder zijn mannen te verspreiden. Dit was vooral belangrijk omdat Pattaya een grote toeristische stad is, merkte hij op


 
Verkeersagenten wordt opgedragen de wet eerlijk uit te voeren en verkeersproblemen op het resort op te lossen.
 
Ze krijgen te horen dat ze een betere service moeten verlenen, het publiek te allen tijde moeten helpen en hun procedures moeten opschonen als het gaat om huiszoekingen en arrestaties. Ook is een betere communicatie met toeristen nodig.
 
En – zoals in andere delen van Thailand is gemeld – wordt de politie opnieuw verteld zich netjes te kleden en beleefd te zijn.


 
Maskers en bivakmutsen of iets anders dat hun gezicht bedekt, is nu een "no-no", aangezien de topmannen proberen het imago van de politie onder Thais en toeristen te verbeteren op een van de belangrijkste vakantiebestemmingen van het land.
 
Thaivisa merkt op dat de chef vorig jaar op het station voor 400 mannen een knipbeurt heeft geregeld, omdat een eerdere reeks orders van bovenaf kwam. Bij een andere gelegenheid organiseerde hij fitnesssessies op de parkeerplaats van het Beach Road-station.
 
Het valt nog te bezien wat de chef deze keer besluit te doen om de houding en het gevoel voor kleding van zijn mannen te verbeteren.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/