Kat vast in ijzeren hek gered door Sawangboriboon

Pattaya-

  Vanmiddag, 28 augustus 2018, belden lokale bewoners in Pattaya reddingswerkers nadat ze ontdekten dat een kat vastzat in een ijzeren hek met prikkeldraad in een verlaten huis in een klein dorpje aan de Dark Side. Buren hadden luide miauwen gehoord waardoor ze de kat ontdekten.

  De kat, een mannetje, zat vast in een moeilijke hoek en had een kleine wond aan zijn poot, maar was verder in gezonde toestand.

  Het kostte reddingswerkers van de stichting Sawang Boriboon ongeveer dertig minuten met behulp van een metaalkotter om de kat veilig los te laten en te voorkomen dat hij in paniek raakte en zichzelf bezeerde aan het scherpe hek.

  Nadat de kat was vrijgelaten, maakte een dierenexpert de wond van de kat schoon en liet hem los waar hij veilig wegliep, hopelijk niet om opnieuw over ijzeren hekken met prikkeldraad te klimmen

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/