Boze dronken vrouw "bestormt" politiebureau Pattaya in dronken woede

  Om 3 uur vanmorgen, 30 augustus 26, bestormde een niet-geïdentificeerde en zeer dronken Thaise vrouw die weigerde haar identiteit te geven het politiebureau van Pattaya op Soi 2018 nadat ze vijftien minuten lang tegen hen had geschreeuwd op de parkeerplaats.

  Onze verslaggevers waren ter plaatse en vingen haar zowel schreeuwend op de parkeerplaats als tegen de politie. Ze schreeuwde onzin in het Thais en gebroken Engels en zelfs de Thaise politie begreep niet waar ze zo boos over was.

  Ze probeerde een sit-in te doen op de lobbyverdieping van het politiebureau en werd beleefd opgepakt en verwijderd.

  De politie overwoog haar te arresteren voor openbare dronkenschap of het testen van drugs, maar besloot de situatie te de-escaleren en haar 'met vriendelijkheid te vermoorden'. Na verschillende verhitte uitwisselingen van de Thaise vrouw die obscene namen en verklaringen in het Thais en Engels schreeuwde en de dienstdoende politie kalm, beheerst en beleefd bleef en haar vroeg of ze een volledig politierapport wilde invullen, vertrok de dame, nog steeds dronken en overstuur.

  De politie verklaarde dat de dame bij hen bekend was en regelmatig op Beach Road schreeuwde tegen zichzelf en anderen, maar niet fysiek agressief was en als ze eenmaal nuchter was, was het altijd goed. Ze zeiden dat ze haar mentale hulp en informatie hadden aangeboden voor afkickklinieken, maar de dame heeft altijd geweigerd.

  

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/