Derde persoon valt in één dag uit kamer op hogere verdieping, overleeft

Pattaya - Het Sawang Boriboon Rescue Center werd gistermiddag naar Soi 73 bij Sukhumvit Highway geroepen om een ​​bewusteloos meisje te vinden dat uit haar kamer was gevallen op de 4e verdieping van een gebouw in de Soi.

Dit was de derde persoon die in minder dan 12 uur uit hun kamer was gevallen, de vorige twee waren een Indiase toerist en een Thaise man die via het balkon het appartement van zijn vriend probeerde te bereiken. Over beide artikelen hebben we gisteren bericht.

Geschokte omstanders legden uit dat ze een hard geluid hoorden van iets dat naar beneden viel en dat ze het meisje op de grond zagen liggen bedekt met bloed en bewusteloos.

Het reddingsteam en paramedici verleenden eerste hulp aan het meisje met enorme verwondingen aan de achterkant van haar nek, schouder en linkerbeen. Ze werd naar het Pattaya City Hospital in Soi Buakhao in Zuid-Pattaya gestuurd. De politie zal deze zaak nu onderzoeken en met het meisje praten als ze hersteld is van haar verwondingen om de waarheid achter de oorzaak van het incident te achterhalen.

Er was niemand anders in haar kamer en de deur was op slot.

BRONPattaya-mensen
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/