Thaise man valt van balkon op derde verdieping en probeert over te steken naar kamer van vriend, overleeft

Pattaya-

Vanmorgen vroeg om 5 uur viel een Thaise onderdaan, de heer Sunanat Pongtumpol, 30, van het Jomtien Complex Condo toen hij probeerde over te steken van de kamer van een Thaise vrouw naar de kamer van zijn vriend via het balkon op de derde verdieping.

Hij verloor zijn evenwicht bij het oversteken van het ene balkon naar het andere en tuimelde drie verdiepingen naar een opslagloods waaronder hij viel en zijn leven redde. Dit was de tweede val in twee uur (de andere waarbij een Indiase toerist betrokken was) in Pattaya waarop de lokale reddingsdiensten reageerden. Hij blesseerde zijn rug en liep lichte verwondingen op aan zijn rechterarm, maar zal naar verwachting volledig herstellen.

Miss Wassana Sribhon, 31, zei dat meneer Pongtumpol thuiskwam van zijn werk en zijn sleutel was vergeten. Hij wilde zijn vriend, die sliep en over een paar uur moest werken, niet storen en wist dat de balkondeur altijd open stond, omdat hij zei dat hij vaak van balkon naar balkon was gesprongen toen hij zijn sleutel was vergeten.

Juffrouw Wassana was wakker en keek televisie en gaf meneer Pongtumpol toegang tot haar balkon om naar zijn kamer te gaan. Hij verloor echter zijn evenwicht en viel.

Reddingsdiensten reageerden snel toen juffrouw Wassana hen belde en maakten zijn vriend wakker, die niet bij naam werd genoemd, die met hem naar het ziekenhuis reed.

Het Pattaya-nieuws suggereert dat je niet probeert om van balkon naar balkon te gaan in een appartement of hotel.

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/