Thaise man valt van balkon op derde verdieping en probeert over te steken naar kamer van vriend, overleeft

Pattaya-

Vanmorgen vroeg om 5 uur viel een Thaise staatsburger, de heer Sunanat Pongtumpol, 30, uit het Jomtien Complex Condo terwijl hij probeerde over te steken van een Thaise vrouwenkamer naar zijn vriendjeskamer via het balkon op de derde verdieping.

Hij verloor zijn evenwicht bij het oversteken van het ene balkon naar het andere en tuimelde drie verdiepingen naar een opslagschuur eronder, die zijn val brak en zijn leven redde. Dit was de tweede val in twee uur (de andere waarbij een Indiase toerist betrokken was) in Pattaya waarop de lokale reddingsdiensten reageerden. Hij verwondde zijn rug en liep lichte verwondingen op aan zijn rechterarm, maar zal naar verwachting volledig herstellen.

Miss Wassana Sribhon, 31, zei dat meneer Pongtumpol thuiskwam van zijn werk en zijn sleutel was vergeten. Hij wilde zijn vriend niet storen, die sliep en over een paar uur moest werken en hij wist dat de balkondeur altijd open stond, aangezien hij zei dat hij vaak van balkon naar balkon was gesprongen toen hij zijn sleutel vergat.

Juffrouw Wassana was wakker en keek televisie en gaf meneer Pongtumpol toegang tot haar balkon om naar zijn kamer te gaan. Hij verloor echter zijn evenwicht en viel.

De reddingsdiensten reageerden snel toen juffrouw Wassana hen belde en zijn vriend, die niet bij naam werd genoemd, wakker maakte en met hem meereed naar het ziekenhuis.

De Pattaya News suggereert dat je in geen enkel appartement of hotel probeert van balkon naar balkon over te steken.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/