Zuid-Koreaanse toerist beroofd van meerdere bezittingen, totale kosten ongeveer 70,000 baht en $ 1000 contante Koreaanse dollars

Pattaya-

In de vroege ochtenduren van 22 augustus 2018 meldde de heer Jiyoung Hong uit Zuid-Korea aan de politie van Pattaya dat hij de vorige avond in zijn hotelkamer was beroofd nadat hij een Thaise vrouw had meegenomen die hij op Walking Street had ontmoet.

Hij verklaarde dat hij een gouden armband ter waarde van 50,000 baht, gouden ringen ter waarde van 18,000 baht en ongeveer duizend dollar in Koreaans contant geld had verloren.

Hij zegt dat hij de avond ervoor dronken was en besloot een aantrekkelijk meisje mee naar huis te nemen dat hij op Walking Street had ontmoet. Op zijn hotelkamer beweert hij dat hij een drankje heeft gekregen van de vrouw waardoor hij flauwviel. De vrouw, de 27-jarige Wongpanya Dee uit Chiang Mai, werd snel geïdentificeerd dankzij cameratoezicht en gepakt door de politie van Pattaya en naar het politiebureau op Soi 9 gebracht. Bovendien was Miss Dee niet de slimste dief ter wereld omdat ze haar echte identificatie had gecontroleerd. met het hotelpersoneel.

Ze gaf toe de koopwaar uit de kamer van de toerist te hebben gehaald terwijl hij bewusteloos was en de artikelen al had verkocht aan een plaatselijke goudwinkel in Zuid-Pattaya. De politie van Pattaya werkt samen met de goudwinkel om het goud terug te geven aan de toerist. De winkel bevestigde dat het door Miss Dee gestolen goud waard was wat de Koreaanse toerist beweerde. Het is niet bekend wat er met het geld is gebeurd, aangezien mevrouw Dee beweerde dat ze het niet had.

Miss Dee zal voor de rechtbank verschijnen en wordt beschuldigd van diefstal en mishandeling 's nachts. Ze wordt momenteel vastgehouden in de voorlopige hechtenis van Pattaya.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/