Organisator van Pool Party-evenement met Orgy-video verschijnt op politiebureau Pattaya, spreekt zich uit tegen beledigende, vulgaire en schokkende daden

Pattaya-

De heer Coron Maloney, de organisator van de Colour Beach Party in een populair hotel in Pattaya op 18 augustus, verscheen vandaag om 4 uur op het politiebureau van Pattaya, op 30 augustus 20, om voor de politie van Pattaya te verschijnen en met hen samen te werken aan een onderzoek naar een vermeende aanstootgevende, vulgaire en schokkende video die tijdens het evenement plaatsvond.

De heer Maloney verklaarde dat hij volledig samenwerkte met de politie en dat het incident dat op video plaatsvond, ondanks de aanwezigheid van meerdere beveiliging, camera's en personeel, plaatsvond in een afgelegen hoek van het zwembad dat pas zichtbaar was toen de beelden werden gepost.

Hij verklaarde dat hij persoonlijk beledigd en boos was over de video die plaatsvond tijdens het evenement, dat zeven eerdere succesvolle evenementen zonder problemen kende, en dat hij volledig zou samenwerken met de politie van Pattaya om de personen te vinden die bij de daden betrokken waren. Hij verklaarde dat hij het materiaal vulgair en aanstootgevend vond en in strijd was met het imago van Pattaya, een gezinsvriendelijk vakantieoord. Hij verklaarde ook dat het zwembadfeest voor iedereen toegankelijk was, een inclusief evenement was en dergelijk aanstootgevend en vulgair gedrag niet zou tolereren.

De persoon die de video heeft geplaatst, is geïdentificeerd en aangemoedigd om zichzelf aan te geven. De politie zegt te weten wie de persoon is en als ze zichzelf niet aangeven, zullen ze in de ruimste zin van de wet worden vervolgd. De heer Maloney verklaarde dat deze persoon het probleem aan het management en de beveiliging had moeten melden in plaats van de video te filmen en op een openbaar forum te plaatsen, waarna zij de bevoegde autoriteiten hadden kunnen bellen om de situatie af te handelen. In plaats daarvan werd de video op sociale media geplaatst en zal worden geconfronteerd met de volledige omvang van de computermisdaadwet, die tot tien jaar gevangenisstraf kan opleveren.

De mensen in de video waarin de walgelijke en gruwelijke daden worden gefilmd, zijn geïdentificeerd maar niet gelokaliseerd. Er wordt aangenomen dat ze ondergedoken zijn of proberen het land te ontvluchten. De Thaise autoriteiten moedigen hen aan zich aan te geven voor een publieke verontschuldiging en met hen over het incident te praten.

We houden je op de hoogte van dit verhaal.

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/