Organisator van Pool Party-evenement met Orgy-video verschijnt op politiebureau Pattaya, spreekt zich uit tegen beledigende, vulgaire en schokkende daden

Pattaya-

De heer Coron Maloney, de organisator van de Color Beach Party in een populair Pattaya Hotel op 18 augustus, verscheen vandaag om 4 uur op 30 augustus 20 op het politiebureau van Pattaya om voor de politie van Pattaya te verschijnen en met hen samen te werken aan een onderzoek naar een vermeende beledigende, vulgaire en schokkende video die plaatsvond tijdens het evenement.

De heer Maloney verklaarde dat hij volledig meewerkte met de politie en dat het incident dat op video plaatsvond, ondanks het feit dat er meerdere beveiliging, camera's en personeel waren, plaatsvond in een afgelegen hoek van het zwembad die niet werd gezien totdat de beelden werden gepost.

Hij verklaarde dat hij persoonlijk beledigd en overstuur was door de video die plaatsvond tijdens het evenement, dat zeven eerdere succesvolle evenementen zonder problemen heeft gehad, en dat hij volledig zou samenwerken met de politie van Pattaya om de personen te vinden die bij de daden betrokken waren. Hij verklaarde dat hij het materiaal vulgair, beledigend en tegen het imago van Pattaya, een gezinsvriendelijk resort, vond. Hij verklaarde ook dat het zwembadfeest voor iedereen toegankelijk was en een inclusief evenement was en dergelijk aanstootgevend en vulgair gedrag niet zou tolereren.

De persoon die de video heeft gepost, is geïdentificeerd en aangemoedigd om zichzelf aan te geven. De politie zegt te weten wie de persoon is en als ze zichzelf niet aangeven, zal worden vervolgd in de ruimste zin van de wet. De heer Maloney verklaarde dat deze persoon het probleem aan het management en de beveiliging had moeten melden in plaats van de video te filmen en op een openbaar forum te posten, en dan hadden ze de juiste autoriteiten kunnen bellen om de situatie af te handelen. In plaats daarvan werd de video op sociale media geplaatst en wordt hij geconfronteerd met de volledige omvang van de computercriminaliteit, die kan oplopen tot tien jaar gevangenisstraf.

De mensen in de video die de, geciteerde, walgelijke en gruwelijke daden filmen, zijn geïdentificeerd maar niet gevonden en worden verondersteld onder te duiken of te proberen het land te ontvluchten. De Thaise autoriteiten moedigen hen aan om zich publiekelijk te verontschuldigen en met hen over het incident te praten.

We houden je op de hoogte van dit verhaal.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/