Politie en stadsfunctionarissen doen een inval in Thaise nachtclub zonder vergunning in een woonhut

Pattaya-

Op zaterdag 3 augustus 00 om 18:2018 uur deed de politie van Pattaya in samenwerking met districtsfunctionarissen van Banglamung een inval in een Thaise nachtclub zonder vergunning die tegen de wet opereerde vanuit een woonhut in de buurt van South Pattaya Moo 10 na klachten van lokale bewoners over hard geluid en dronken tieners op straat op alle uren van de nacht.

Ze ontdekten dat het omgebouwde huis inderdaad een nachtclub zonder vergunning was en vol dronken en feestende jonge Thais was.

Ze deden een drugstest en controleerden op identiteitskaarten van de klanten en ontdekten dat acht mensen positief testten op Crystal meth. Bovendien hadden twee personen geen identiteitskaart. Drie mensen waren jonger dan twintig, de wettelijke limiet om zich in een drankgelegenheid in Thailand te bevinden.

De politie arresteerde de personen die de wet hadden overtreden en identificeerde de eigenaar van het omgebouwde bedrijf en beschuldigde hen van het openen van een eigendom zonder toestemming, het openen buiten de wettelijke tijd, het toestaan ​​​​van minderjarigen om te drinken, het toestaan ​​van drinken buiten de wettelijke tijdslimiet, het toestaan ​​van drugs in een etablissement, niet in het bezit zijn van een entertainment-, drank- of zakelijke vergunning en distributie van drank zonder toestemming van het Ministerie van Alcohol. De eigenaar werd gearresteerd en zal naar verwachting veel tijd in het rechtssysteem krijgen.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/