Leger en lokale functionarissen ondernemen actie op klein strand achter Asia Hotel na klachten

Pattaya-

Een van de "geheimen" van Pattaya en Jomtien is een rustig, afgelegen strand gelegen achter het Asia Hotel op Soi 4 ​​op de Pratamnak-heuvel, bereikbaar via een trap die naar beneden gaat naar een rustig, afgelegen, vredig strand dat de meeste toeristen en zelfs veel lokale bewoners bezoeken. weet er niet van.

In de afgelopen jaren hebben het leger en lokale functionarissen echter gedwongen gebouwen en kleine bedrijven die op het strand waren gebouwd tegen de Thaise wet in te sluiten en te verwijderen. Hoewel de lokale bedrijven gehoorzaamden, maakten velen de klus niet helemaal af en vertrokken, zoals te zien op de foto's, fundering, afval, betonnen pilaren, half geopende gebouwen, etc.

Lokale ambtenaren hebben geprobeerd de eigenaren van de gebouwen te vinden om hen de klus te laten klaren en de aanstootgevende structuren te verwijderen, zodat ze het strand zijn rustige, comfortabele en schilderachtige uitstraling kunnen geven. De meerderheid van de lokale eigenaren is echter niet meer in de buurt en velen waren niet op de originele akten van de gronden en gebouwen.

Daarom ontwikkelen ze samen met het leger een plan om dit deel van dit strand officieel te verwijderen en op te knappen en dit doorn in het oog terug te brengen naar zijn oorspronkelijke bedoeling.

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/