Leger en lokale functionarissen ondernemen actie op klein strand achter Asia Hotel na klachten

Pattaya-

Een van Pattaya en Jomtien's "geheimen" is een rustig, afgelegen strand gelegen achter het Asia Hotel op Soi 4 ​​op de Pratamnak-heuvel, bereikbaar via een trap die naar beneden gaat naar een rustig, afgelegen, vredig strand waar de meerderheid van de toeristen en zelfs veel plaatselijke bewoners weet niet over.

In de afgelopen jaren hebben het leger en lokale functionarissen echter gedwongen gebouwen en kleine bedrijven die op het strand waren gebouwd tegen de Thaise wet in om te sluiten en te worden verwijderd. Hoewel de lokale bedrijven voldeden, maakten velen de klus niet helemaal af en vertrokken, zoals te zien is op de foto's, fundering, afval, betonnen pilaren, half geopende gebouwen, enz.

Lokale functionarissen hebben geprobeerd de eigenaren van de gebouwen te vinden om ze de klus te laten klaren en de aanstootgevende structuren te verwijderen, zodat ze het strand zijn rustige, comfortabele en schilderachtige uitstraling kunnen geven. De meerderheid van de lokale eigenaren is er echter niet meer en velen stonden niet op de originele aktes van de gronden en gebouwen.

Daarom ontwikkelen ze in samenwerking met het leger een plan om dit deel van dit strand officieel te verwijderen en op te knappen en deze doorn in het oog te herstellen naar zijn oorspronkelijke bedoeling.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/